Fiala (SPD): Nová nizozemská vláda výrazně zpřísní svou azylovou politiku

19.05.2024 6:16 | Ze sítí

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k azylové politice nové nizozemské vlády.

Fiala (SPD): Nová nizozemská vláda výrazně zpřísní svou azylovou politiku
Foto: Partie Terezie Tománkové na CNN Prima NEWS
Popisek: Radim Fiala (SPD).

Nová nizozemská vláda, jejíž nejsilnější stranou je Strana pro svobodu našeho spojence a přítele Gerta Wilderse, ve čtvrtek prohlásila, že hodlá výrazně zpřísnit svou azylovou politiku. Ve zveřejněné koaliční dohodě se uvádí, že se usiluje o „nejpřísnější azylový režim v historii“. S přísnějšími hraničními kontrolami a přitvrzenými pravidly pro žadatele o azyl. Mám z toho radost! „Chceme zavést nejtvrdší azylovou politiku všech dob,“ ujistil Geert Wilders. Podpořte hnutí SPD ve volbách do Evropského parlamentu 7. a 8. června a s evropskými vlastenci postavíme hráz mproti diktátu Bruselu.

Podle koaličního dokumentu má být také omezena pracovní migrace a ztíženo přijímání zahraničních studentů na nizozemské univerzity, upozorňuje list Die Welt. Šestadvacet stran vládní dohody načrtává záměry, jak učinit Nizozemsko méně atraktivní pro žadatele o azyl. Plánuje se rozsáhlá deportační ofenziva („včetně násilné“) a má být omezeno udělování azylu, upozorňuje deník Bild a u nás Novinky.

Je třeba „strukturálně zpřísnit opatření mobilního dohledu, hraniční kontroly a ostrahu hranic“. Dále se v ní uvádí: „Nelegální migranti, kteří budou nalezeni při kontrolách na pozemních hranicích, budou okamžitě posíláni zpět do Německa a Belgie …“.

Jinými slovy, žadatelé o azyl, kteří se pokoušejí dostat z Německa a Belgie do Nizozemska, by měli být okamžitě vraceni zpět.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Radim Fiala byl položen dotaz

Pravda o zeleném šílenství pro ĆR

Pane Fialo, díky za vaši iniciativu, tak, aby se občané dozvěděli pravdu. Jen mě mrzí, že konference proběhne v poslanecké sněmovně , tyto opravdové odborníky bychom měli slyšet v diskusi bud ve veřejnoprávní české televizi, kterou si všichni platíme, nebo v jiné komerční televizi, ale obávám se, že...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kohajda (KDU-ČSL): Myslíte, že se vás důchodová reforma netýká? Jste si jistí?

12:16 Kohajda (KDU-ČSL): Myslíte, že se vás důchodová reforma netýká? Jste si jistí?

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k důchodům.