TV Barrandov startuje nový pořad Týden s prezidentem

15.02.2017 11:50

Jedna z nejúspěšnějších tuzemských televizních stanic TV Barrandov oznamuje start nového publicistického formátu. Od března se na jejích obrazovkách objeví pravidelný diskusní pořad s prezidentem ČR Milošem Zemanem.

TV Barrandov startuje nový pořad Týden s prezidentem
Foto: TV Barrandov
Popisek: TV Barrandov

Od 16. března bude televize Barrandov vysílat v hlavním vysílacím čase každý čtvrtek půlhodinový diskusní pořad s prezidentem České republiky Milošem Zemanem. Diskuzi bude pro TV Barrandov připravovat redakce prestižního zpravodajského časopisu Týden z mediálního domu Empresa Media. V úloze moderátorů se objeví jeden z nejlepších tuzemských politických novinářů Petr Kolář, kterého doplní oblíbená moderátorka Našich zpráv na TV Barrandov Alex Mynářová. Při některých událostech, jako je například plánovaná návštěva prezidenta v USA, se moderování diskuze s prezidentem ujme osobně i generální ředitel TV Barrandov Jaromír Soukup.

Velmi si cením toho, že se pan prezident Miloš Zeman rozhodl na tomto publicistickém formátu spolupracovat s naší televizní skupinou. Vnímám to i jako nenápadné ocenění naší práce v mediální branži, kdy se nám daří růst nejen ve sledovanosti a podílu na trhu s televizí Barrandov, ale zároveň i systematicky posilovat pozici posledního opravdu nezávislého zpravodajského týdeníku Týden,“ uvedl majitel TV Barrandov a mediálního domu Empresa Media Jaromír Soukup.

Nový pořad Týden s prezidentem je postavený jako diskusní publicistický formát, ve kterém shrneme nejen všechny podstatné události minulého týdne, ale prezident Miloš Zeman dostane i prostor pro jejich okomentování. Pořad bude připravovat tým úspěšného zpravodajského pořadu Naše zprávy na TV Barrandov, který stabilně ve sledovanosti dosahuje půlmilionové hranice diváků.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

22:03 Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

Stavbu retenční nádrže Perlík za 7,8 milionu korun dokončily Lesy České republiky na úpatí Smrku, ne…