Lucie Křížková-Váchová si pochutná i na párku v rohlíku

10.02.2015 8:55

Modelka, vítězka soutěže Miss ČR 2003 a moderátorka Lucie Křížková-Váchová si stále udržuje skvělou postavu. Pokud si ale myslíte, že se za tím ukrývají hodiny strávené v tělocvičně a přísný dietní režim, jste na omylu! Na finálovém večeru charitativního projektu „Hejbejte se a zpívejte s Hankou Kynychovou“ se sympatická maminka rozpovídala o kladném vztahu nejen ke zdravému jídlu, o tom jak tráví vánoce i svůj volný čas...

Lucie Křížková-Váchová si pochutná i na párku v rohlíku
Foto: archiv
Popisek: Lucie Křížková-Váchová

„Moderní éru bio potravin příliš neprožívám. Nejčastěji nakupuji v běžných řetězcích, jednou týdně si zajedu do farmářských potravin. Zde pořizuji především vybrané produkty, jako jsou sýry, čerstvé mléko nebo zelenina", popisuje Lucie. „Musím říct, že přes rok maso moc nejím, v tomhle ohledu jsou pro mě vánoční svátky pravidelně velkým náporem. V lednu se pak snažím zažívání odlehčit a většinou jím jen zeleninu, bezmasé pokrmy a lehčí stravu", pokračuje. K snídani si obvykle dává nejrůznější druhy müsli v kombinaci s horkým mlékem nebo jogurtem. Dobře zná i značku Fit müsli, její rozsáhlé portfolio zdravých a chutných müsli tyčinky, které vyrábí z českých surovin česká společnost ÚSOVSKO FOOD Klopina, jež se v roce 2014 stala hlavním partnerem projektu „Hejbejte se a zpívejte s Hankou Kynychovou".

I když byste to do půvabné moderátorky asi neřekli, ráda si zahřeší. Na vánoce vyrábí pro rodinu čokoládové lanýže a spolu s maminkou peče kolem deseti druhů cukroví. Během pracovního dne občas neodolá ani takové "dietní bombě" jako je párek v rohlíku. Zatímco ostatní musí za své prohřešky trpět v posilovně, Lucie má dost aktivního pohybu s tříletým synem Davídkem.

„Skoro nikdo mi to nevěří, ale já jsem od porodu skoro necvičila, jen jsem si byla několikrát zaběhat. Nemám na to čas. Když vyšetřím chvilku volna, zajdu si spíš ke kadeřnici nebo na manikúru. Kvůli práci i sobě si potřebuji zachovávat reprezentativní vzhled", vysvětluje. V poslední době jí nadchl nový druh přístrojového cvičení, který během aktivního pohybu cvičence pracuje s elektrickými výboji. Ty ještě více stimulují svaly, včetně těch hlubokých. „Jedno 20minutové sezení se vyrovná 5 lekcím fitness. Klasické cvičení tedy už pro mě bude asi navždy zapomenuto", uzavírá. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Redakce

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

věk dožití ve zdraví

Sama zde píšete toto: ,, V roce 2017 byl obvyklý věk dožití ve zdraví u mužů 61 let a u žen 62 let.“ Jak ale tedy vysvětlíte, že vy prosazujete odchod do důchodu déle, a to třeba i o 5 a více let?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Takhle začíná válka. Z otřeseného Slovenska chodí temné zvěsti

11:31 Takhle začíná válka. Z otřeseného Slovenska chodí temné zvěsti

Slovensko zažívá šok z atentátu na svého demokraticky zvoleného premiéra. „Je to odrazem násilného p…