Prezident Zeman se zúčastní sobotní svatby kancléře Mynáře

19.02.2015 19:50

Prezident Miloš Zeman se příští sobotu zúčastní svatby svého kancléře Vratislava Mynáře. Zeman to dnes řekl při besedě s lidmi při své návštěvě Trutnova. Mynář by si měl moderátorku Alexandru Noskovou vzít 28. února v kostele v Osvětimanech.

Prezident Zeman se zúčastní sobotní svatby kancléře Mynáře
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miloš Zeman v doprovodu s Vratislavem Mynářem

"Půjdu rád, protože má nesmírně půvabnou nevěstu. Možná, že jste ji viděli. Člověk v mém věku už může pouze hezkou ženu olíznout mlsným pohledem, a to je tak všechno, co může, takže se na to těším," řekl Zeman. Mynář v Osvětimanech podniká a působí jako zastupitel.

O vztahu kancléře a redaktorky veřejnoprávní televize Noskové se začalo psát na konci roku 2013. Nosková kvůli poměru s blízkým spolupracovníkem hlavy státu musela opustit moderování zpráv. V televizi sice zůstala, kvůli rizikovému těhotenství již ale delší dobu nepracuje.

Právě kvůli přírůstku do rodiny prý Mynář loni v listopadu koupil vilu v pražských Strašnicích, podle expertů podezřele levně. Kritice čelí kancléř delší dobu i kvůli tomu, že stále nemá bezpečnostní prověrku. "Co se týče prověrky, o termínu a výsledku rozhoduje pouze jedna jediná instituce, ta se jmenuje Národní bezpečnostní úřad, a ani prezident, ani kdokoliv jiný nemá právo do záležitosti této instituce jakkoliv zasahovat," řekl dnes Zeman na dotaz jednoho z přítomných.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: čtk, mp

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jejda, pirátské špinavé prádlo. „Řežou se mezi sebou.“ V Praze problém až u soudu

4:44 Jejda, pirátské špinavé prádlo. „Řežou se mezi sebou.“ V Praze problém až u soudu

Prozradil pirátský poradce Petr Beneš z pražského magistrátu citlivé informace protistraně, s níž se…