Zemanovci mají kromě Zemáka i Zemáčka a Mikrozemáka

12.03.2010 11:06

Strana práv občanů - Zemanovci, představili ve čtvrtek v Českých Budějovicích svůj vozový park. Jejich jihočeský předseda Zdeněk Zbytek a jihočeský lídr František Pohanka ukázali Zemáčka a Mikrozemáka. Jde o mikrobus a automobil, s kterými bude jezdit volební štáb po jihočeských městech a vískách.

Zemanovci mají kromě Zemáka i Zemáčka a Mikrozemáka

Sám „velký Miloš", jak mu familiérně stranící říkají, přijede mezi Jihočechy 17. března a pobude tam tři dny. Jeho cesta povede přes Tábor a Bechyni na Temelín.

„Miloš si prohlédne JE Temelín a jak konstatuje, stát by se měl zaměřit na rozšíření atomky, protože je to jediný reálný zdroj, který je schopen zajistit dostatek energie. Solární či větrná energie nám toto nezajistí a jakkoliv je rozvoj těchto zdrojů do budoucna důležitý, dotace státu na tyto zdroje jsou podvodem na lidi a zbytečným odčerpáváním státních peněz," řekl předseda jihočeské SPOZ Zdeněk Zbytek.

Dále čtěte:
Politici ČSSD jsou zkorumpovaní. Volte radši Zemana, radí Jančura
Rád bych byl prezidentem, přiznal barvu Zeman

Prohlídka pivovaru

Miloš Zeman se pak vydá přes Soběslav, Hlubokou do Českých Budějovic a tam si prohlédně Budějovický Budvar. „Byl to on, kdo velmi prosazoval, aby se Budvar neprivatizoval a a zůstal jako rodinný klenot v rukách státu. Vývoj v Budvaru ukázal, že pivovar v těžké konkurenci obstojí a je velmi úspěšným podnikem," uvedl Zbytek.

Expremiér a důchodce z Vysočiny, které se po letech vrátil do velké politiky, navštíví také Prachaticko a Českokrumlovsko. Jedna z jeho zastávek bude i v papírnách v Loučovicích.

Papírna v Loučovicích před krachem

„Tato továrna, která dává práci velkému množství lidí, je těsně před krachem. Jestli skončí, pro nezaměstnaností sužovaný region to bude obrovská tragédie. To je moment, kdy by měl stát zasáhnout a pomoci. Když stát přestane lidem pomáhat, stává se zbytečným a lidé jej nepotřebují. Například právě Loučovické papírny jsou jediným výrobcem toaletního papíru v zemi," řekl Zbytek.

Pole něj i dalších zástupců SPO-Z, není třeba žádných přímých dotací, stačí, aby stát podporoval své výrobce zboží třeba jeho odběrem pro své potřeby.

Závěrečný den cesty Miloše Zemana po Jihočeském kraji, bude patřit Protivínu, Vojanům
a Jindřichohradecku.

Zeman by měl přijet později

Někteří členové strany ale kritizují plány na předvolební kampaň. „Je hezké, že Miloš přijede sem, ale už teď v březnu, volby jsou koncem května. Myslím si, že je to špatně udělané," tvrdí jedna z členek strany Miloše Zemana.

Vedení strany se ale domnívá, že plány cest jsou udělány tak, aby hlavní lídr Miloš Zeman všechny kraje a strategická města stihl za necelé tři měsíce objet.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: kra

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jejda, pirátské špinavé prádlo. „Řežou se mezi sebou.“ V Praze problém až u soudu

4:44 Jejda, pirátské špinavé prádlo. „Řežou se mezi sebou.“ V Praze problém až u soudu

Prozradil pirátský poradce Petr Beneš z pražského magistrátu citlivé informace protistraně, s níž se…