„Naši si dohlédnou na to, abys přestal dělat blbosti!“ Herec, který se přidal ke Klusovi, dostal drsný vzkaz

31.07.2018 17:25

Řady umělců, kteří se rozhodli na všech frontách bojkotovat akce jakkoli spojené s premiérem Babišem, se rozrůstají. K Tomáši Klusovi či Jiřímu Macháčkovi se přidává také Václav Neužil působící mimo jiné v Dejvickém divadle. A toto následovalo.

„Naši si dohlédnou na to, abys přestal dělat blbosti!“ Herec, který se přidal ke Klusovi, dostal drsný vzkaz
Foto: Vít Hassan
Popisek: Premiér Andrej Babiš na setkání členů Bytového družstva Svatopluk v Horoměřicích. Vláda se bude zabývat případem klientů zkrachovalého H-Systemu

Výkony Václava Neužila si diváci mohli užít např. v seriálu Svět pod hlavou, kde hrál roli strážce zákona v 80. letech minulého století a snažil se vypořádat mimo jiné s nečistou hrou prominentních komunistů.  

Anketa

Oceňujete, jak proti Andreji Babišovi vystoupili Tomáš Klus, Matěj Ruppert a Jiří Macháček?

hlasovalo: 23148 lidí
Na sociální síti Facebook dal jasně najevo, že se nenechává platit Agrofertem Andreje Babiše (ANO), který momentálně patří do svěřenského fondu premiéra Babiše. Neužil se tak zařadil po bok zpěváka Tomáše Kluse, Jiřího Macháčka, Matěje Rupperta a Ivy Pazderkové. Tito lidé si řekli dost a rozhodli se postavit Andreji Babišovi, neboť se jim nelíbí, co předvádí jako trestně stíhaný premiér a někdejší agent komunistické Státní bezpečnosti. A pokud Babiše na jedné straně kritizují, na druhé straně odmítají přijímat jeho peníze.

„Též odmítám rozhovory do Babišových médií a nehraji v internetových seriálech, jejichž výroba je závislá na jeho penězích. A několik chyb jsem udělal též. Už nechci a nebudu chybovat,“ napsal Neužil. Na hercovo vyjádření upozornil server forum24.cz Pavla Šafra. Za svůj postoj si vysloužil uznání, ale i kritiku. Jeden z diskutujících na sociální síti herce varoval, že „si bude tak dlouho hrát, až dohraje“.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Tomio Okamura byl položen dotaz

Fakt si myslíte, že jsou Ukrajinci nacisti?

Proto, že se brání a brání svou zem nebo proč? Vy byste ČR nebránil, kdyby bylo potřeba? A nejsou Ukrajinci spíš hrdinové?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Další zhroucení, nadávají na Ukrajině. V Moskvě mezitím čilý ruch

10:25 Další zhroucení, nadávají na Ukrajině. V Moskvě mezitím čilý ruch

Provokace, intriky, faleš. Takhle to prý dnes funguje mezi Ruskem a Západem. V reakci na dodávky ame…