Advokátka: Je to řízené obsazování Evropy. Lidé zvolí toho, kdo se zaváže odsunout ty, kteří nás vraždí

21.12.2016 13:48

Probíhá řízená anexe Evropy, píše blogerka Jana Zwyrtek Hamplová na svém blogu na serveru Aktuálně.cz.

Advokátka: Je to řízené obsazování Evropy. Lidé zvolí toho, kdo se zaváže odsunout ty, kteří nás vraždí
Foto: archiv
Popisek: Jana Zwyrtek Hamplová

„A tak se tu ženy povinně zahalují, vtírá se sem potichu právo šaría, k mrzačení žen obřízkou se mlčí, mnohoženství se trpí, a do některých čtvrtí už se nechodí, protože už nejsou evropské. A čas od času nás ti příchozí ve jménu své víry masakrují a vraždí, protože to je jejich program. Evropu osídlit a ovládnout. Používají na to všechno – své etnické spojence, co tu žijí spoustu let zdánlivě spořádaně, své ženy, své děti... Je to řízená anexe. Nechápe to ještě někdo?“ ptá se Hamplová.

Celý text je ZDE

Evropští politikové podle ní pod pláštíkem pseudohumanismu, pseudodemokracie a pseudotolerance nedělají pro jistotu nic. „Jen pak vyslovují kondolence, vyhlašují dny smutku a posílají policisty, aby nás hlídali. Nás, v našich zemích, na našem kontinentu, nás musí bránit před ‚hosty‘. Kdo mluví pravdu, je rasista. Kdo chce efektivní řešení, je populista. Stíháme své lidi, zatímco bychom měli něco dělat s těmi nájezdníky,“ píše Hamplová a pokračuje: „Neschopnost a impotence evropských elit, které jen filozoficky žvaní, se tak jeví jako čekání na Hitlera. Protože až se někdo takový najde, postaví k mikrofonu a s vášní v hlase slíbí lidem novodobý odsun – tentokrát muslimů a jim podobných tam, kam patří, vyhraje demokraticky a s převahou volby v kterékoli zemi. Včetně Německa,“ myslí si.

Hitlerovi podle Hamplové kdysi pomohla bída lidí. „Slíbil jim práci, a nadchnul je pro svou říši,“ píše. Přiznává, že dnes máme dost všeho a žijeme v míru. „Jenže nám začíná jít o život z této páté, příchozí kolony. Středověké kolony. A evropské elity selhávají. Neumí odlišit humanitu od sebevražedné hlouposti a slabosti. Nemají sílu. Nemají odvahu. Utápí se v regulaci Evropanů a ty jim neregulovaně vraždí primitivní Pákistánci a jiní. Které by si žádný normální člověk do svého života nepustil – ne tak evropští politikové, kteří nám je sem naservírovali po statisících. A dnes si s nimi neví rady. Bojí se vědět si rady,“ píše Hamplová.

Takže se podle ní čeká na novodobého Hitlera. „Který stoupne k mikrofonu, a prohlásí – já si s těmi nájezdníky poradím, a věřte, do roka a do dne tu nebudou. A protože Bůh, víra ani modlení nefunguje, lidé se ve jménu svého života a života svých dětí ze zoufalství spojí klidně i s ďáblem. Evropské elity jim totiž nedají na vybranou. Na teror totiž odpovídají jen slovy. A lidé chtějí činy,“ píše dále Hamplová.

Proto podle ní lidé zvolí toho, „kdo se zaváže odsunout ty, kteří nás vraždí“.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…