Aktivista po zavraždění novináře na Slovensku: I u nás je to jen otázka času. Mafiáni ovládají oba státy, jen Ficovi už přerostli přes hlavu

01.03.2018 21:35

Ke kauze zavražděného slovenského novináře Jána Kuciaka a jeho přítelkyně se na svém facebookovém profilu vyjádřil aktivista Jakub Pitron.

Aktivista po zavraždění novináře na Slovensku: I u nás je to jen otázka času. Mafiáni ovládají oba státy, jen Ficovi už přerostli přes hlavu
Foto: Facebook
Popisek: Zavražděný novinář Ján Kuciak

„Poměrně dost mi otevřela oči kauza zavražděného novináře na Slovensku. My jsme se Slováky propojeni pupeční šňůrou, to, že se u nás zatím nezavraždil novinář, považuji dílem za náhodu a dílem za otázku času – zvláště v době, ve které se nyní nacházíme,“ popsal Pitron.

On sám podle svých slov čeká, kdy se konečně zvedne nějaká politická síla a vyhlásí totální válku skutečným vítězům listopadu 1989 i těm, kteří sem později nalezli. „Dokud to ještě fatálně nepřerostlo přes hlavu, jak Ficovi na Slovensku. Naši mafiáni s bílými košilemi tady už stát dávno ovládají. Pojem state capture byl nejpozději říjnovými volbami do PS naplněn. A pořád se i ty demokratické strany bojí. Bojí se toho, že z části ten systém vytvářely, participovaly a stálo by je to spoustu hlav ve svých vlastních řadách. Ale bez oné odvahy předstoupit před lidi a zpovídat se, bez odvahy postavit se právě těm bílým límečkům, nemůže být důvěra lidí v politiku a politiky,“ dodal Pitron.

„Bez této odvahy zde bude vládnout Babiš a jemu podobní. Někdo, u koho intuitivně lidé cítí, že je natolik silný, aby se jim postavil. Bohužel si ti samí lidé neuvědomují, že dali moc do rukou ne bojovníkovi s bílými límečky (ten maximálně pozavírá své konkurenty a nastoupí na jejich místo), ale právě jednomu takovému bílému límečku. Ne, neříkám, že všichni politici kradnú. Jistě jsou v ní čestní lidé, sám takové znám. Ale politické strany napříč politickým spektrem vypustily hydru, účastnily se jí a dnes už jí nemají vůbec pod kontrolou. Hydra začala ovládat je,“ uzavřel se slovy, že jeslit jsou třeba důkazy, stačí se podívat, kdo obklopuje prezidenta a premiéra této země.

Celý příspěvek Jakuba Pitrona:

Poměrně dost mi otevřela oči kauza zavražděného novináře na Slovensku. My jsme se Slováky propojeni pupeční šňůrou, to, že se u nás zatím nezavraždil novinář považuji dílem za náhodu a dílem za otázku času - zvláště v době, ve které se nyní nacházíme. Čekám, kdy se konečně zvedne nějaká politická síla a vyhlásí totální válku skutečným vítězům listopadu 89 i těm, kteří sem později nalezli. Dokud to ještě fatálně nepřerostlo přes hlavu, jak Ficovi na Slovensku. Naši mafiáni s bílými košilemi tady už stát dávno ovládají. Pojem state capture byl nejpozději říjnovými volbami do PS naplněn. A pořád se i ty demokratické strany bojí. Bojí se toho, že z části ten systém vytvářely, participovaly a stálo by je to spoustu hlav ve svých vlastních řadách. Ale bez oné odvahy předstoupit před lidi a zpovídat se, bez odvahy postavit se právě těm bílým límečkům, nemůže být důvěra lidí v politiku a politiky. Bez této odvahy zde bude vládnout Babiš a jemu podobní. Někdo, u koho intuitivně lidé cítí, že je natolik silný, aby se jím postavil. Bohužel si ti samí lidé neuvědomují, že dali moc do rukou ne bojovníkovi s bílými límečky (ten maximálně pozavírá své konkurenty a nastoupí na jejich místo), ale právě jednomu takovému bílému límečku. Ne, neříkám, že všichni politici kradnú. Jistě jsou v ní čestní lidé, sám takové znám. Ale politické strany napříč politickým spektrem vypustily hydru, účastnily se jí a dnes už jí nemají vůbec pod kontrolou. Hydra začala ovládat je. Jestli chceš důkazy, podívej se, kdo obklopuje prezidenta a premiéra této země.

reklama

autor: vef

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

20:13 „Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

Válka na Ukrajině přinesla do moderního válčení použití dronů a dalších bezpilotních letounů, které …