Bárta Nečase na Facebooku nepomlouval. To prý jeho PR tým

20.01.2011 19:45

Poté, co premiér Petr Nečas zopakoval své pochyby o výběrovém řízení na policejního prezidenta, objevil se na facebookovém profilu Víta Bárty odsuzující příspěvek. Ministrova kancelář se za něj už omluvila, někdo z PR týmu prý přešlápl.

Bárta Nečase na Facebooku nepomlouval. To prý jeho PR tým

"Pan premiér se už opravdu začíná chovat jak malé děcko a mně s ním začíná docházet trpělivost," napsal ministr dopravy Vít Bárta na svůj facebookový profil.

Nečas totiž opět kritizoval výběrové řízení na policejního prezidenta. Dodal navíc, že Petr Lessy, kterého vybrala komise ministra vnitra Radka Johna, byl předem favorizován. Premiér řekl, že dokud se neprověří, zda byl výběr zákonný, Lessyho neschválí.


Omluvil se, ale názor nesmazal...


V Bártově profilu se záhy objevilo: "Začínám nabývat pocitu, že premiér Nečas by za policejního prezidenta nejraději Ivana Langera. Můžu ujistit občany i jeho, že to VV nikdy nedopustí."

Sám ministr na dotazy deníku Právo, zda věc opravdu napsal on, neodpovídal. Jeho kancelář pak věc vysvětlila za něj. "Na Facebook to napsal jeden člověk z jeho PR teamu. Uznáváme, byl to přešlap. Omlouváme se," přiznal šéf Bártova kabinetu na ministerstvu dopravy Karel Hanzelka.

SLEDUJEME téma policejní prezident

Foto: Hans Štembera

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: par

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Nedávejte mi ta slova do úst“. Nerudová na debatě v obrátkách. Pak líčila přínosy války

21:04 „Nedávejte mi ta slova do úst“. Nerudová na debatě v obrátkách. Pak líčila přínosy války

Falšování dějin, lži a jednoduché mozky. V Aby bylo jasno se podívali, jak probíhala jedna z EU Deba…