Drahoš? Namyšlený výrok. Vždy se jen naučeně usmíval, naštval kandidáta Hynka profesor

16.01.2018 6:31

Prezidentský kandidát Jiří Hynek, který dosud nevyjádřil podporu ani Jiřímu Drahošovi, ani Miloši Zemanovi, se vyjádřil ke zprávě na serveru iDnes.cz. „Jsem teď kamarádem poražených,“ říká v ní Jiří Drahoš.

Drahoš? Namyšlený výrok. Vždy se jen naučeně usmíval, naštval kandidáta Hynka profesor
Foto: Vít Hassan
Popisek: Jiří Hynek

„Po dobu kampaně se naše ‚osmička‘ potkávala až příliš často. Ač jsme byli soupeři a měli odlišné názory, přesto jsme se chovali k sobě velmi korektně. Všichni, až na jednoho, ve mně vyvolávali emoce. Někdy přijemné, jindy méně, ale s těmi všemi si dokážu představit, že bych šel na pivo. Ten zbylý byl vždy strojeně milý, podal ruku, naučeně se usmál (nejlépe do objektivu) a pozdravil,“ řekl k Jiřímu Drahošovi Hynek. 

Anketa

Kolik TV debat by spolu Zeman a Drahoš měli mít?

hlasovalo: 12709 lidí

„Ale jak řekla moje manželka Eliška Hynková, já si kamarády vybírám srdcem. To je to, co bych řekl k tomu tak trochu namyšlenému výroku,“ poznamenal Hynek.

Jiří Hynek se rozhodne o případné podpoře finalistů na základě výsledků televizní debaty den před volbami. Oběma kandidátům pak pošle otázky, na něž by chtěl znát odpověď. Mezi nimi je i otázka na migrační mechamismus Dublin-4, plánovaný Evropskou unií.

Celý příspěvek Jiřího Hynka: 

Dnes se na iDnes objevil titulek "Jsem teď kamarád poražených, říká Jiří Drahoš v rozhovoru MFDNES". Po dobu kampaně se naše "osmička" potkávala až příliš často. Ač jsme byli soupeři a měli odlišné názory, přesto jsme se chovali k sobě velmi korektně. Všichni, až na jednoho, ve mně vyvolávali emoce. Někdy přijemné, jindy méně, ale s těmi všemi si dokážu představit, že bych šel na pivo. Ten zbylý byl vždy strojeně milý, podal ruku, naučeně se usmál (nejlépe do objektivu) a pozdravil. Ale jak řekla moje manželka Eliška Hynková, já si kamarády vybírám srdcem. To je to, co bych řekl k tomu tak trochu namyšlenému výroku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…