Expert: Zločin, očkovat děti na covid. Hrozí něco strašného

01.06.2021 12:18

Imunolog Jiří Šinkora se opět zlobí. Zdá se mu totiž, že poté, co vinou chaotického chování vlády Andreje Babiše v časech pandemie covidu zemřelo na 30 tisíc lidi, přichází další problém. Tentokrát však nikoli na straně vlády, ale na straně alarmistů, kteří své spoluobčany děsí. Nakonec se tvrdě vymezil proti očkování dětí na ochranu před koronavirem.

Expert: Zločin, očkovat děti na covid. Hrozí něco strašného
Foto: Repro Youtube
Popisek: Imunolog Jiří Šinkora

Jiří Šinkora už toho má dost.

„To je opravdu příznačné. Ve chvíli, kdy je zcela jasné, že jsme se díky hloupému, až debilnímu vedení země Babišem a jeho partou v době epidemie úplně divoce promořili, což nás stálo desítky tisíc životů našich seniorů, se alarmisté znovu ozývají. Namísto toho, aby někdo řekl - žijte a doufejte, tak nás zase děsí jakousi indickou variantou,“ rozčílil se imunolog na sociální síti Facebook.

Zdůraznil, že prozatím nikdo neřekl, že by očkování nechránilo před indickou mutací koronaviru. Víme jen, že ve Velké Británii opět narůstají počty nemocných.

„Ale to není Česko, tady ta jejich tzv. britská varianta prošla plnou silou a všude. A zemřeli nám senioři v obrovských počtech. To je prostě daň za kolektivní imunitu, děkujeme vládo. Byl to sice naprosto nehumánní, ale jinak fascinující experiment vlády vedené cizákem v české kotlině,“ pokračoval nekompromisně Šinkora.

Poté zdůraznil, že lidé musí začít normálně žít, posilovat svou imunitu pobytem venku a tak podobně. Pokud už covid prodělali, je pravděpodobnost, že se nakazí znovu, mnohem menší. I očkovaní lidé jsou chránění, byť podle Šinkory nelze vyloučit, že současné očkování nebude chránit dokonale proti některým novým mutacím viru, které se možná teprve objeví.

„Tím spíše je šílenství očkovat imunní děti (a většina jich už infekce zřejmě potkala), protože u nich to tím pádem pouze zvyšuje pravděpodobnost posunu imunity směrem k původní variantě, což může snižovat jejich schopnost obrany proti variantám zmutovaným. Očkování dětí je hloupé a pokud se někdo vyzná v protivirové imunitě a rozhodne se to doporučit, i zločinné a doufám, že to bude v případě průšvihu po zásluze potrestáno. Když slyším, co říkají lidé, kteří tomu patrně moc nerozumí a o věci mají rozhodovat, běhá mi mráz po zádech,“ pravil Šinkora.

Dospělým lidem prý nehodlá bránit v očkování. To, jak se rozhodne ten či onen člověk, je čistě na něm a Šinkora jako imunolog ví, že očkování může pomoct.

Ale u dětí je tomu jinak.

„Budu ale vždy proti očkování dětí vakcínou v nouzovém režimu, která je jim k ničemu, zbytečně podráždí jejich dokonalý imunitní systém a může vést k nežádoucímu posunu specifit rozpoznávání. Na to se mě už dál neptejte, nebudu na to odpovídat, protože názor nezměním. No, nebudu s tím prostě už ztrácet čas. Kdo chce nechat svoje děti naočkovat, ať o udělá. Zřejmě se nestane vůbec nic. Pak bychom se mohli pokusit vymýtit očkováním všechny druhy virů, které se na nás během vývoje usadily. Až se v dětské populaci stane díky očkování něco strašlivého, nebudu mít žaludek na to psát - já to říkal,“ uzavřel varovně. 

Imunolog Jiří Šinkora promlouvá

Imunolog Jiří Šinkora promlouvá

reklama

autor: mp

Ing. Radim Fiala byl položen dotaz

Papaláši

Nemáte dojem, že se vy politici, evidentně SPD nevyjímaje, chováte jako papaláši? Přijde vám etické zvyšovat si platy, když většině lidem klesají, a když ještě k tomu pobíráte náhrady? Navíc podle vás je v pořádku a etické vůči nám lidem, kteří vše platíme z našich daní, pobírat náhrady v plné výši,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Debakl Nerudové. „Nemá na to. Ještě že není prezidentka.“ Po debatě se jedna hvězda rozjela

20:25 Debakl Nerudové. „Nemá na to. Ještě že není prezidentka.“ Po debatě se jedna hvězda rozjela

Vystoupení Danuše Nerudové v superdebatě lídrů kandidátek do eurovoleb jako „historický debakl“ zhod…