Havíři, zbystřete. Jaromír Soukup zakročil proti Zdeňku Bakalovi: Gaunere, budeš potrestán

07.06.2018 12:17 | Zprávy

Včerejší Kauzy Jaromíra Soukupa přinesly šok. Padlo první trestní oznámení! Otevřela se kauza OKD. Pořad také odhalil, kdo dnes ve skutečnosti byty OKD vlastní. Barrandov získal těžko přístupné dokumenty. Dojde k souboji miliardářů, Soukup totiž Bakalu zažaloval. Naloženo dostala i ČT a Bakalova média. Dočkají se nájemci bytů OKD odškodného?

Havíři, zbystřete. Jaromír Soukup zakročil proti Zdeňku Bakalovi: Gaunere, budeš potrestán
Foto: TV Barrandov
Popisek: Kauzy Jaromíra Soukupa

„Jeden gauner okradl za bílého dne více než sto tisíc lidí,“ začal pořad Jaromír Soukup. Kauza se týká všech, kteří platí daně, jak Soukup vysvětlit. Příjem z prodeje bytů totiž mohl jít do státního rozpočtu. „Příběh ukradení bytů OKD za bílého dne je totiž pěknou ukázkou toho, jak v Česku prostě nefunguje spravedlnost,“ lamentoval Soukup. Poznamenal, že policie už celou věc mohla klidně deset let vyšetřovat, ale nic nedělala. Za naprostý vrchol považuje to, že všichni obvinění v kauze OKD odešli od soudu bez trestu.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Marek Korejs

Jak zabránit Číně, aby o nás sbírala citlivá data?

Podle mě také není problém jen v Číně, ale dnes už téměř neexistuje nic jako soukromý. I třeba EU dost šťourá do soukromý lidí - většinou to vydává za dobrý úmysl a možná to i dobře myslí, ale je to potřeba? Co vím, tak třeba chtěla mít možnost sledovat i soukromou korespondenci lidí na internetu at...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vzpoura proti Leyenové: Chce z ČR „páreček“, ne Síkelu. Zlost. I Vondra dupnul

17:40 Vzpoura proti Leyenové: Chce z ČR „páreček“, ne Síkelu. Zlost. I Vondra dupnul

Předsedkyně Evropské komise (EK) Ursula von der Leyenová s českou nominací ministra průmyslu a obcho…