Hysterická reakce ukazuje, že jsem sáhla do vosího hnízda. Poslankyně ČSSD, které nadávají za útoky na homosexuály, se hájila na ČT

14.07.2016 22:57

Za svými výroky si stojím a mám je všechny podepřené studiemi. Tak by se dalo shrnout vystoupení sociálnědemokratické poslankyně Pavlíny Nytrové ve čtvrtečních Událostech, komentářích, v němž obhajovala své kontroverzní výroky na adresu homosexuálů.

Hysterická reakce ukazuje, že jsem sáhla do vosího hnízda. Poslankyně ČSSD, které nadávají za útoky na homosexuály, se hájila na ČT
Foto: Hans Štembera
Popisek: Pavlína Nytrová.

Nytrová ve sněmovně obvinila homosexuály z toho, že postupně budou usilovat o sex s dětmi. Mimo jiné také řekla, že není vhodné, aby homosexuálové vychovávali děti, protože mají větší sklony k násilí, k promiskuitě a dožívají se kratšího věku.

V Událostech, komentářích si za těmito svými výroky stála a tvrdila, že je má podepřena různými zdroji z celého světa včetně různých studií.

Prvním krokem jsou gay pochody

Ohledně toho, že homosexuálové budou usilovat o sex s dětmi, uvedla, že popsala plánované kroky homosexuálních aktivistů v západní Evropě. Prvním krokem jsou gay pochody, dalším krokem adopce dětí homosexuálními rodiči a posledním krokem je snižování věku pro sexuální styk.

„Netvrdila jsem to, že se to týká ČR, týká se to několika let a možná i několika desetiletí,“ podotkla. Reakci médií na její slova označila za hysterickou. Ta prý dokazuje, že je třeba se celou věcí zabývat.

Pedofilové jsou i mezi heterosexuály

Ve studiu proti Nytrové seděla poslankyně ANO Radka Maxová. Ta označila výroky Nytrové za popuzování heterosexuálů proti homosexuálům. Upozornila, že z tvrzení poslankyně Nytrové vyplývá, že homosexuál rovná se pedofil. „Pedofilové jsou i mezi heterosexuály,“ podotkla.

Nytrová řekla, že hlavní je zájem dítěte. Nerozumí tomu, jak matka může říct, že hájí práva dítěte, když chce, aby jej vychovávali dvě ženy nebo dva muži.

Nytrová si v jedné chvíli protiřečila, když moderátor citoval její slova pro server Reflex.cz, z nichž vyplývalo, že jedním z jejích zdrojů informací jsou internetové diskuse, v Událostech, komentářích to pak ale popřela.

Nytrová vyslovila pochybnosti nad tím, zda dítě – chlapec, které je vychováváno dvěma muži, může v dospělosti cítit lásku k ženě. Maxová uvedla, že se setkala s mnoha dětmi, které byly vychovávány stejnopohlavními páry a nejsou v tomto směru nijak postižené. Upozornila, že sexuální orientace není získávána výchovou, ale utváří se během těhotenství. Navíc studie prý prokazují, že tyto děti jsou pak tolerantnější vůči jakékoliv diskriminaci.

 


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…