Jaromír Soukup řádil ve svém pořadu: ČSSD v pr*eli. Sobotkův vstup do strany omylem. V Praze cizinci kopali do číšníka a policisté za rohem nasazovali botičky

31.07.2018 15:55

Ve včerejším díle Týdne s Jaromírem Soukupem na TV Barrandov si již zmíněný moderátor vzal do parády stranu ČSSD. Vysmál se jí za její politický sňatek s Babišem, za politiky bez charismatu a za Bohuslava Sobotku. A pak se pustil do české policie.

Jaromír Soukup řádil ve svém pořadu: ČSSD v pr*eli. Sobotkův vstup do strany omylem. V Praze cizinci kopali do číšníka a policisté za rohem nasazovali botičky
Foto: Repro TV Barrandov
Popisek: Týden podle Jaromíra Soukupa

ČSSD je prý snad jediná strana na světě, která nechce do vlády a ke korytu, ale nakonec tam stejně skončila, tvrdil moderátor. Soukup srovnal ČSSD s lidovci, kterým se něco takového stalo prý asi ve třiceti případech. Ironicky poděkoval ČSSD, že na sebe těžký osud vzala. „Zatím připomínají něco mezi zmatenou nevěstou a ryzí zlatokopkou,“ popsal sociální demokracii Soukup. „Prostě je to něco mezi Anetou Vignerovou, Dominikou Mesárošovou a Naďou Konvalinkovou,“ konkretizoval situaci ČSSD moderátor. ČSSD prý ví, že svatbou s Andrejem sice získá plno krásných věcí a korálků, ale bude šikanovaná, uzurpovaná, bude muset dělat domácí práce a nikdo to neocení. Podle Soukupa vztah nedopadne dobře a budou po sobě na konci házet lustry a skříně.

Při schvalování zákonů si prý obě strany budou pobrukovat píseň míru, protože jim budou pomáhat komunisté. „Někdo by si mohl myslet, že jsme tam, kde záda ztrácejí dobré jméno, tedy v p*deli,“ neodpustil si vypípnuté slovo Soukup. Podle něj ale z toho nejvíce ve vypípnutém slově bude ČSSD. Babiše se prý v Lidovém domě bojí více než dědiců Zdeňka Altnera, se kterým strana vedla spor o nájemné.

Anketa

Má ještě cenu vyšetřovat dnes velké hospodářské kauzy 90. let?

97%
3%
hlasovalo: 7021 lidí

ČSSD se v rámci jednání údajně nechala zlákat postem ministra vnitra, který prý chtěla „víc než Milan Chovanec cokoli k jídlu“. Babišovo spojenectví s nimi je podle Soukupa pragmatické, jinak je má rád, jako otázku „mělo by mít Česko trestně stíhaného premiéra?“. Moderátor a majitel TV Barrandov se také opřel do Bohuslava Sobotky, který prý ČSSD dostal do stoky, a prý si ho jako psa ochočil právník Radek Pokorný. Ze Sobotky si Soukup utahoval dál, když zmínil příhodu, jak Sobotka vstoupil do ČSSD. Prý tehdy šel na sraz milovníků sci-fi, a místo toho skončil v Lidovém domě. „Tam se to ale mimozemšťany taky jen hemžilo,“ dodal narážku generální ředitel a majitel televize.

Po tom, co udělal narážku na Hamáčkova psa, o kterém řekl, že má na vládu ANO větší vliv než Radek Pokorný, si neodpustil komentář k Pavlu Šafrovi z webu Forum24. Prý sleduje, pod vlivem xanaxu a červeného vína, každé jeho slovo, a Soukupa pak na svém „blogísku“ okomentuje. „Mě to teda mimořádně baví, ale jsem asi jediný, který to čte,“ neodpustil si moderátor komentář.

Když už byl Soukup u hříchů ČSSD, nemohl zapomenout na Davida Ratha, který si v krabici od vína nesl 7 milionů. Tropil si z něj šprým, že všude chodí v doktorském plášti, protože lidé mají doktory rádi a snad zapomenou na to, co udělal. Dále se opřel do Chovance za jeho předvolební fotky s puškou, do bývalé ministryně Marksové za její nápad chránit zaměstnance před stresem zákonem a do Jana Hamáčka za jeho údajnou opilost ve Sněmovně. Nemohl chybět ani Zdeněk Škromach a jeho bazének a volební spoty ČSSD.

Anketa

Má ještě cenu vyšetřovat dnes velké hospodářské kauzy 90. let?

97%
3%
hlasovalo: 7021 lidí

V dalším tématu se moderátor zaměřil na Policii České republiky. Sepsul ji za to, že nedokázala najít 7 cizinců, kteří v restauraci zmlátili číšníka, jenž jim řekl, že nesmějí pít svůj vlastní alkohol. Policie je prý nakonec zadržela těsně před odletem, a to díky všímavé kolemjdoucí, která je poznala z médií, ačkoliv policie měla jejich fotky. Soukup hřímal, že je policie měla z bezpečnostních kamer jak na talíři, a přesto byla neschopná je zadržet dříve.

Soukup se také rozčiloval, že na místě nebyl žádný policista. Když prý jde po ulici on, je policistů všude plno. Pak žertoval, že policista určitě nablízku byl, ale zrovna za rohem nasazoval botičku nebo dohlížel na odtah auta. Policisté prý nejraději provádějí takové činnosti tam, kde zaparkované auto vůbec nikomu nepřekáží, a dá se tak snadno odtáhnout. „A další policajt byl za dalším rohem, kde kontroloval parkovací hodiny, zda někdo nepřekročil dobu o 22 vteřin, aby mohl dát pokuty, čímž by splnil plán,“ jmenoval Soukup údajně oblíbené činnosti policie.

Došlo i na Karla Kadlece, tenkrát policejního podplukovníka a „hvězdu českého pouličního motorsportu“. Soukup připomenul za zvuku písničky ‚Chvátám, chvátám, nemám chvíli klid‘ jeho ‚vinohradský autodrom‘, kdy Kadlec v opilosti a se zákazem řízení naboural 24 automobilů. Pořad zakončil skečem o policistech, kteří raději nasazují botičky, než zasahují proti rvoucím se cizincům.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: kas

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Moravský espéďák: Rusko už za dva roky nebude existovat. Psali analytici z USA

20:17 Moravský espéďák: Rusko už za dva roky nebude existovat. Psali analytici z USA

Moravský kandidát SPD a Trikolory do Evropského parlamentu Boris Latýn ve svém komentáři zmiňuje ana…