Kalašnikovy v Paříži a české náboje... Velké zamyšlení odborníka na zbraně k masakru v Paříži

15.11.2015 15:18

Milovník zbraní, publicista, znalec poměrů v policii Michal Kindl, který ve svém volnu rovněž radí lidem, jak se bránit nebo čím se ozbrojit, uvádí na svých zpravodajských stránkách Krimi Plzeň zajímavá fakta a souvislosti s pařížským masakrem.

Kalašnikovy v Paříži a české náboje... Velké zamyšlení odborníka na zbraně k masakru v Paříži
Foto: repro youtube.com, tan
Popisek: Teroristické útoky v Paříži si vyžádaly přes sto mrtvých

Podívejme se, kdo útočil, stejně jako i v minulosti, jsou to ti samí, uvádí Kindl. Média uvedla, že jedním z útočníků byl Francouz. Jde ale o necelou pravdu, skutečnost je taková, že útočník byl již ve Francii narozený vnuk muslimského uprchlíka ze šedesátých let. Ve valné většině útoků ve Francii vždy totiž šlo o potomka přistěhovalců, z tzv. druhé generace.

Z Afriky do země galského kohouta

Francie je jediný evropský stát, zažívající za posledních 60 let již druhou obrovskou migrační vlnu. Francie bývala v minulosti koloniální říše, která se začala rozpadat v průběhu druhé světové války, kdy se sice po skončení konfliktu podařilo znovu obsadit některá ztracená území, ale francouzská armáda byla slabá a vojáci se po ukončené válce chtěli konečně vrátit domu a ne jít do nového konfliktu. Naopak domorodé obyvatelstvo kolonií během války získalo zbraně a vojenské znalosti, ale hlavně zažilo, že všemocnou francouzskou armádu lze poměrně snadno porazit. Bohužel pro prezidenta Charles de Gaulle, bývalého osvoboditele a miláčka národa, opuštění kolonií proti němu pohněvalo část národa a během krátké doby na něj bylo spácháno několik vážných atentátů. Nejčastěji se jednalo o nastražené výbušniny na trase jeho pohybu. Nejvážnějším útokem pak byla palba z kulometů v zaparkované dodávce během jeho cesty do Lotrinského paláce.

Jak dále píše Michal Kindl na svém webu, s koncem kolonií do Francie přišlo více než milion uprchlíků, kteří se zde usadili a částečně i zapadli do společnosti. Bohužel ale jejich děti, druhá nebo třetí generace, již nezažily hrůzy, před kterými tenkrát utíkali jejich předkové a tedy necítí vděk k Francii, která je přijala. Množí se mezi nimi vyznávání fanatického muslimství a džihádu a stovky jich odjíždějí bojovat za Islámský stát nebo trénovat do tamních výcvikových táborů. Pokud přežijí, vracejí se zpět jako „spící buňky“, tedy hotoví teroristé čekající na rozkaz k útoku.

  • Původní text ZDE

Absence diktátorů, přehršle zbraní

V posledních desetiletích pak vypuklo mnoho většinou zcela nesmyslných válek vedených USA a NATO, které přinesly tzv. Arabské jaro, které ale doopravdy jen zapříčinilo pád mnoha vlád a bohužel i jejich bezpečnostních složek, které zajišťovali klid v napadených zemích. "Hloupost a arogance" našich čelních představitelů jim podle Kindla nikdy nedovolila pochopit, že tyto státy nechtějí demokracii, a protože se skládají z mnoha náboženských, kmenových či zájmových skupin, jen pouze silná ruka diktátora udržela zemi v míru a díky ropě i v relativním blahobytu. "Ve všech napadených zemích došlo ke stejné situaci, hloupost našich vůdců zapříčila pád diktátora a o moc začali okamžitě bojovat všichni místní, co někde našli alespoň kalašnikova. Pokud dnes jedné z bojujících stran dojdou zbraně, okamžitě jim tam další rádi a zdarma dodáme, takže šílenství dál spokojeně pokračuje, protože nikdo samozřejmě netuší, co se s bednami samopalů, raketometů či munice stane pár hodin po předání místním úřadům a kdo s nimi nakonec bude bojovat," domnívá se expert na zbraně.

Jen pro zajímavost, naše sdělovací prostředky nedávno uvedly, že jsme do bojujících zemí zaslali dar v podobě většího množství nábojů 7,62x39 vhodných právě do kalašnikovů a dnes jsou ulice Paříže poseté stovkami právě těchto prázdných nábojnic.

Řízená invaze. Obavy se naplňují

"Je pochopitelné, že v těch válčících zemích se žít nedá a tak začala hromadná migrace. Je bohužel také jasné, že invazi cizinců kdosi řídí a finančně podporuje, protože funguje jako centrálně řízený složitý stroj. Může to být právě Islámský stát, který takto velmi snadno posílá do Evropy své bojovníky. Vypátráno jich bylo již několik a nyní poprvé uprchlíci - teroristé také útočili, protože je jisté, že minimálně jeden z pátečních útočníků v Paříži by uprchlík, který před pár týdne připlul do Řecka," odkazuje se Kindl na zprávy v médiích.

To, čeho se odborníci i myslící veřejnost prý obávala, se tedy bohužel potvrdilo. Mezi běženci skrytí teroristé mají kontakty na domácí teroristy a spolupracují. Páteční Paříž je toho důkazem, uvádí v závěru svého článku Michal Kindl, který jsme s jeho svolením mohli publikovat.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Václav Fiala

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…