Kdysi dávno, v jedné předaleké galaxii... DÍVČÍ VÁLKY. Miliardy svěřili aktivistce

03.01.2024 22:50

Konzervativní politický komentátor z USA Matt Walsh na sociální síti X sdílel útržek videa z diskuse režisérky příštího filmu ze série Star Wars. Ta otevřeně prohlásila, že ráda zneklidňuje muže. Baví ji to. Doufá, že díky její práci si muži uvědomí, že jejich způsob přemýšlení o různých věcech nemusí být správný.

Kdysi dávno, v jedné předaleké galaxii... DÍVČÍ VÁLKY. Miliardy svěřili aktivistce
Foto: Repro: YouTube
Popisek: StarWars

Anketa

Líbil se vám novoroční projev prezidenta Petra Pavla?

4%
35%
hlasovalo: 39625 lidí
Příští film ze série Star Wars bude poprvé režírovat žena. Jedná se přitom o značku, která má stále hodnotu miliard dolarů, i po nepovedené třetí trilogii. „Z projektu jsem velmi nadšená, protože mám pocit, že to, co se chystáme vytvořit, je něco výjimečného,“ řekla držitelka dvou Oskarů Sharmeen Obaid-Chinoyová pro CNN. „Je rok 2024 a je nejvyšší čas, aby se přihlásila žena, která bude utvářet příběh v předaleké galaxii,“ prohlásila.

Ve středu večer v New Yorku na každoročním summitu Women in the World, kam byla Chinoyová přizvaná spolu s Meryl Streepovou a Avou DuVernayovou, prohlásila, že ji „baví zneklidňovat muže“, kteří sledují její filmy.

„Je důležité se podívat mužům do očí a říct: Jsem tu a chci, abyste mě uznávali. Uznejte, že pracuji na tom, přinést (do umění) něco, co vás zneklidňuje a mělo by vás to zneklidňovat!“ prohlásila Chinoyová s tím, že muži musí změnit svůj postoj.

„Teprve když je vám to nepříjemné a musíte vést obtížné rozhovory, podíváte se třeba na sebe do zrcadla a ten odraz se vám nebude líbit,“ vysvětlila s tím, že poté se muži teprve mohou pozastavit nad tím, že je něco špatně se způsobem, kterým přemýšlejí.

Americký konzervativní politický komentátor Matt Walsh, který útržek z rozhovoru sdílel na sociální síti X, poznamenal, že nový film Star Wars bude vůbec největším Disney propadákem: „Tento film je předurčen k tomu, aby se stal největším propadákem společnosti Disney.“

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Lucie Kroutilová

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Star Wars šlo mimo mě, Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré DiskuseDogman , 03.01.2024 23:49:25
Pro mě stupidita a debilita hamburgrožroutů s IQ Bidena

|  8 |  0

Další články z rubriky

„Němci – naši nejbližší přátelé.“ Festival v Plzni vzbudil vášně

4:44 „Němci – naši nejbližší přátelé.“ Festival v Plzni vzbudil vášně

Necelý týden před oslavami osvobození se v Plzni uskutečnily česko-německé, respektive bavorské dny …