Komárek: Nas*al jsem ředitele ČT. Dělám poslance dobře

07.12.2016 6:45

Někdejší novinář MF Dnes a dnes poslanec za Babišovo hnutí ANO Martin Komárek bilancuje tři roky svého působení ve sněmovně. Za tu dobu se mu prý podařilo třeba nas*at generálního ředitele veřejnoprávní České televize. Na to, že je v politice začátečníkem, si podle vlastního mínění nevede nijak špatně.

Komárek: Nas*al jsem ředitele ČT. Dělám poslance dobře
Foto: Hans Štembera
Popisek: Martin Komárek

Ačkoli Komárka nikdo nenutil chodit do politiky a do poslaneckých lavic usedl zcela dobrovolně poté, co dostal důvěru voličů, po třech letech má za to, že profese poslance je vlastně dost trapná. I tak má ale radost z toho, že se mu podařilo naštvat pár lidí. Na prvním místě jmenoval ředitele ČT Petra Dvořáka, ale spolu s ním i ministra kultury Daniela Hermana a předsedu TOP 09 Miroslava Kalouska.

„Poslanec je dost trapná profese. Nikdy nevíte, jestli to děláte dobře, nebo ne. Já dnes bilancoval. Podařilo se mi za tři roky těžce nas.at ředitele ČT. Dále partičku, která si přiděluje peníze na české filmy. Ministra kultury a jeho pravou ruku. Lidskoprávního guru Chvojku a vůbec naše koaliční partnery. To, že mě nesnáší Kalousek a jeho Chovanec Laudát, je skoro přirozené. Myslím, že tu práci dělám docela slušně na začátečníka,“ vychválil sám sebe na sociální síti Facebook.

Není to přitom poprvé, co na téma vztahů v české politice pronesl ostřejší slova. V říjnu tohoto roku kupříkladu před kamerami České televize konstatoval, že mu česká politika připomíná sex každého s každým. „Je to taková swingers party, sex každý s každým. To je snaha zachovat si své prebendy,“ zaznělo z úst poslance hnutí ANO.

V diskusi pod příspěvkem si Komárek vysloužil kritiku. Jeden volič konstatoval, že se panu poslanci nevyvedl vtip, a jedna z dam doplnila, že úspěšnost poslance nelze měřit podle toho, kolik lidí naštve a kdo všechno ho nesnáší. „To se mi zdá velmi ubohé. Myslím si, že výrazně příznivější je stavět mosty – v parlamentním stylu dohody a domluvy. To, co píšete, je chlubení se z mateřské školky!“ napsala volička.

„Komárek se však dočkal i zastání. „Jistě! Máte moji podporu!“ sdělila Komárkovi další dáma.

Martin Komárek doslova napsal:

Poslanec je dost trapná profese. Nikdy nevíte, jestli to děláte dobře, nebo ne. Já dnes bilancoval. Podařilo se mi za tři roky těžce nas.at ředitele ČT. Dále partičku, která si přiděluje peníze na české filmy. Ministra kultury a jeho pravou ruku. Lidskoprávního guru Chvojku a vůbec naše koaliční partnery. To, že mě nesnáší Kalousek a jeho Chovanec Laudát je skoro přirozené. Myslím, že tu práci dělám docela slušně, na začátečníka

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Blanárova schůzku se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

5:00 Blanárova schůzku se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

TÝDEN V MÉDIÍCH Petr Fiala neměl žádné kmotry v pozadí, nikdo mu zadarmo nic nedal a musel se adapto…