Kubice se chystá k Moravcovi. Schytává to za bin Ládina

07.05.2011 20:40 | Zprávy

Hostem nedělních Otázek Václava Moravce bude nový ministr vnitra Jan Kubice. Debata už vyvolala rozruch na sociální síti Facebook.

Kubice se chystá k Moravcovi. Schytává to za bin Ládina

„Je zbytečné se na cokoliv ptát, když USA nikdy nerespektovaly a nebudou mezinárodní právo. Jediná možná legitimní otázka je, zda a kdy to západ přestane přehlížet a nazve věci pravými jmény," pustil se do Spojených států amerických Karel. Právě elitní vojáci USA při utajené akci v Pákistánu zabili teroristu Usámu bin Ládina.

Podivné okolnosti

„Proč Američané nepohřbili do moře během 24hodin i další oběti, jak velí muslimská tradice a zničili pouze tělo bin Ladina, o jehož životě panují pochybnosti? A je vše, co prezentují media pravda? Po 50letech brainwashingu bychom měli být k podobným informacím zdrženlivější," přidal svou trošku do mlýna Libor.

Zaregistruj se a vyhraj. Více informací zde

A ač je téma zajímavé, diskutující se obávají, zda k němu bude mít novopečený ministr vnitra co říct. „No jo, já si neuvědomil, že pan Kubice je mistrem vnitra, do jehož resortu patří i tohle. No to budou perly. Ach jo. Měli by ho pořádně naučit, co má říkat, ať to není ostuda," shrnul to za všechny Vojtěch.

Čtěte také:

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: az



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zombíci.“ Foltýn haněl část Čechů, Kotrba vybuchl: Ty vládní strategický č*ráku

11:10 „Zombíci.“ Foltýn haněl část Čechů, Kotrba vybuchl: Ty vládní strategický č*ráku

Politického analytika Štěpána Kotrbu zvednul ze židle Otakar Foltýn, který povede strategickou komun…