Michal Horáček vyráží na tour po republice. Chce zjišťovat názory občanů

17.07.2016 21:44

V pondělí začíná cesta textaře Michala Horáčka za voliči po celé republice. S odvoláním na Horáčkovu facebookovou stránku o tom informoval server iDnes.cz. Horáček letos v dubnu oznámil, že zvažuje svoji kandidaturu na post prezidenta republiky.

Michal Horáček vyráží na tour po republice. Chce zjišťovat názory občanů
Foto: michalhoracek.cz
Popisek: Michal Horáček

„Je to přímá volba, a důležitější než moje představy je zjistit, co od našeho státu a od prezidenta očekávají lidé,“ zdůvodnil na své facebookové stránce, proč se na turné chystá.

Celý text je ZDE

„Začnu tam, kde po staletí žil rod mého táty, na jižní Moravě. Podívám se tedy do Rakvic, Moravské Nové Vsi, Velkých Pavlovic a do Prušánek, kde se potkám se starosty, aktivisty, folkloristy, vinaři a s lidmi, kteří se nebojí být občany. Pak budu pokračovat na východní Slovácko: Suchá Loz, Vlčnov, Nivnice,“ popsal začátek svého turné.

Chce vědět, co lidi trápí a jaké překážky se jim staví do cesty. „Mám-li se rozhodnout, chci, aby to rozhodnutí bylo závazkem, postaveným na pevném základě,“ napsal. Bude s lidmi mluvit o své představě, jak by mělo vypadat počínání hlavy státu, ale víc ho zajímá, co uslyší od nich.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

10:21 To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

„Konečně se lidi chytili a začínají se pěkně udávat. Napráskali řezníka, co nadával na Ukrajince, a …