Na poslední chvíli mě do ČT pozvali. Museli. Debata bude mít hosta, se kterým se nepočítalo

05.10.2021 14:30 | Zprávy

V pořadu Hejma Show uvedla lídryně TSS Zuzana Majerová Zahradníková, že byla na poslední chvíli pozvána do superdebaty ČT. „Oni si to velice dobře uvědomují, že ty argumenty, které mi četla pionýrská vlaštovka, nepasovaly na strany, které tam jsou, a na nás pasovaly daleko víc,“ řekla. Ondřej Hejma prozradil, co mu řekl Tomio Okamura o případném sjednocení.

Na poslední chvíli mě do ČT pozvali. Museli. Debata bude mít hosta, se kterým se nepočítalo
Foto: Repro Youtube
Popisek: Šéfka TSS Zuzana Majerová Zahradníková v předvolebním rozhovoru v Hejma Show

Volební kampaň hodnotí Zuzana Majerová Zahradníková jako velmi vyostřenou a osobní, ale to se prý dalo očekávat vzhledem k počtu kandidujících subjektů. „Já se snažím zajímat se o nás a nemám příliš času sledovat kampaň ostatních,“ řekla. „V rámci těch televizních slyším ty názory a mnohdy kdyby to nebylo k pláči, tak se budu smát,“ dodala.

Komentovala i kauzu Pandora Papers, nemá nic proti tomu, aby si za své peníze někdo cokoliv koupil. „Ale klasickým normálním způsobem,“ podotkla, a pokud premiér vyváděl peníze z ČR, tak prý káže vodu a pije víno. Dodala, že kauza se ovšem netýká jen Andreje Babiše a měla by se každopádně prošetřit. Připomenula, že TSS požaduje snížení daní. „Ve chvíli, kdy lidé budou mít rovnou přímou daň, která bude 15 %, tak nebudou mít důvody vyvádět a zdaňovat peníze v tzv. daňových rájích,“ mínila. Považuje za zvláštní, že se zrovna na Babiše upnula americká herečka Mia Farrow. A i když jsou daňové ráje celkem běžnou praxí, tak jejich použití schvalovat nehodlá.

Co se týče průzkumů, citovala bývalého předsedu Trikolóry, že vedle těch, kdo vytvářejí veřejné průzkumy, vypadají i fotbalový rozhodčí čistí jak andělé. Nicméně, i v průzkumech jim nyní vychází nad 5 %. „Protože jsme na sedmi procentech, tak jsem byla na poslední chvíli pozvána na tu velkou superdebatu do České televize,“ uvedla. To zřejmě znamená, že se demonstrace za účast TSS před Kavčími horami konat nebude.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: kas

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Tomio Okamura byl položen dotaz

bydlení

Stát musí převzít plnou odpovědnost za bytovou politiku a zajistit pro mladé lidi dostatečné kapacity cenově dostupného bydlení. Co touto vaší větou přesně myslíte? A jaká cena za bydlení je podle vás v pořádku? A jak byste řešili problém, že na řadě míst, kde je největší poptávka po bydlení, není u...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vzpoura proti Leyenové: Chce z ČR „páreček“, ne Síkelu. Zlost. I Vondra dupnul

17:40 Vzpoura proti Leyenové: Chce z ČR „páreček“, ne Síkelu. Zlost. I Vondra dupnul

Předsedkyně Evropské komise (EK) Ursula von der Leyenová s českou nominací ministra průmyslu a obcho…