Platformista Rusnok: Sociální demokracie už neví kudy kam

28.05.2012 12:11

Kvůli kauze Rath prý ČSSD ztrácí přízeň voličů, všechna plamenná prohlášení oranžových politiků proti korupci mají podivnou pachuť a vysvětlení, jak mohl jeden z čelních představitelů strany tak zklamat, nepřichází. Rathovi kolegové proto vymýšlejí nejrůznější konstrukce o spiknutí proti sociální demokracii, uvádí ve svém prohlášení poslanec LIDEM Jiří Rusnok.

Platformista Rusnok: Sociální demokracie už neví kudy kam
Foto: Archiv JR
Popisek: Poslanec Jiří Rusnok

"Naposledy tak stínový ministr obrany Jan Hamáček vymyslel teorii o existenci dvojí policie. Ta jedna je výkonná, honí darebáky z řad opozice a právě v jejích sítích uvázl poslanec Rath. Druhá, která prošetřuje kauzy týkající se vládní koalice, podle Hamáčka, vyšetřování zdržuje. Smysluplnost takového tvrzení ať každý posoudí sám. S podobně zajímavým tvrzením přišel i stínový ministr vnitra Jeroným Tejc. Korupce při rozdělování dotací v Ústeckém kraji je prý nesmyslem, který si vymyslel opoziční úředník. Že pochybnosti mají evropští úředníci a kauzu vyšetřuje policie? Vše je pouze spiknutí proti v kraji vládnoucí sociální demokracii," uvedl Rusnok.

Zdá se mu proto, že sociální demokraté propadají panice a jak je opouštějí síly i voliči, kopou kolem sebe ve snaze zasáhnout každého, kdo stojí poblíž.

Doplňme, že podle posledního výzkumu agentury SANEP má i přes Rathovu kauzu sociální demokracie jasně našlápnuto k jasnému vítězství ve volbách. LIDEM se dosud neprosadilo.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: tan

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Sežrali“ je na bojišti, teď i v obchodech. Výsměch Rusů nezná mezí

18:05 „Sežrali“ je na bojišti, teď i v obchodech. Výsměch Rusů nezná mezí

Rusko chystá výstavu v moskevském parku Patriot, kde vystaví ukořistěné ukrajinské tanky západní výr…