Politici na prázdninách: Se zážitky se chlubí na síti

07.07.2012 15:02

Server Týden.cz zmapoval, jak politici informují o tom, jak tráví prázdniny. Na sociálních sítích se chlubí vším možným.

Politici na prázdninách: Se zážitky se chlubí na síti
Foto: Vladimír Škarda
Popisek: Soud s Vítem Bártou. Kateřina Klasnová podpořila svého manžela

Superguru Věcí veřejných Vít Bárta a jeho manželka Kateřina Klasnová se vypravili do Spojených států. "Kačenka" se nechala vyfotit, jak pátrá po stopách dinosaurů - těch skutečných, nikoli těch, jejichž působení v politice VV chtěly nejdříve ukončit, poté je rok a půl držely ve vládě, a pak jimi byly odeslány na politický hřbitov.

Vicepremiérka a šéfka nové strany LIDEM Karolína Peake je i přes zachování vládního křesla při své dovolené o něco skromnější. S rodinou jezdí na kolech jižními Čechami, což je zejména po bouřlivých nocích plných popadaných stromů poněkud náročné. Přesto se i při dešti odváží založit táborák.

Skoro celé grémium ČSSD se vypravilo za svými kolegy do Městce Králové, kde na přivítanou dostali dort s logem ČSSD. "Díky za dort do Městce Králové! Moc pěkný a moc dobrý," vychovaně poděkoval šéf strany Bohuslav Sobotka.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Mladí si myslí, že všechno zachránili Američané“. Plzeňský památník obětí války se smutným osudem

21:38 „Mladí si myslí, že všechno zachránili Američané“. Plzeňský památník obětí války se smutným osudem

Zrezivělý památník; víc, než se na pohled zdá. Jména škodováckých obětí druhé světové války po necel…