Poslanec Ondráček natvrdo: Páni presstituti! Úder nejen na ČT

05.12.2020 15:57

Z PROFILŮ Komunistický poslanec Zdeněk Ondráček čtenářům serveru ParlamentníListy.cz prozradil, co si myslí o ministrovi zdravotnictví za hnutí ANO Janu Blatném. A nezůstal jen u toho. Poté obvinil média, že mlčí o práci komunistů, čímž KSČM poškozují. Promluvil o pánech „presstitutech“.

Poslanec Ondráček natvrdo: Páni presstituti! Úder nejen na ČT
Foto: Hans Štembera
Popisek: Zdeněk Ondráček a Lubomír Metnar

Komunistický poslanec Zdeněk Ondráček má za to, že politika je umění a pokud se do ní někdo pustí, musí počítat s tím, že je to svého druhu umění, které vyžaduje jisté dovednosti. Především vyžaduje umět mluvit, správně volit slova. A občas je prý lepší i mlčet. Pokud jde o ministra zdravotnictví za hnutí ANO, ten někdy mlčet nemůže; a Ondráček má za to, že to podle toho také vypadá.

Víte, pan ministr zdravotnictví je blekota, který rychleji mluví, než myslí. V ‚civilu‘ by to asi bylo každému jedno, ale v politice se každá věta, každé slovíčko převrací tam a zpět a někdy je z toho mediální výstup, který možná ani neodpovídá původní myšlence autora. Politika je umění a proto ji nemůže dělat každý Jouda, kterého vytáhnete před volbami z klobouku. Věřte, každá politická strana má svého Joudu. Jen ne každý je však vidět. Tím však nechci zpochybňovat odborné znalosti kohokoli. Jedno přísloví říká: mlčeti zlato. To je však u ministra jen těžko realizovatelné. Přeji klidný, i když asi dost větrný víkend,“ napsal jednomu ze čtenářů serveru ParlamentníListy.cz, který chtěl vědět, co si Ondráček o ministrovi myslí.

K otázce ho přivedly úvahy o očkování české populace proti nemoci covid-19.

Podle biochemika Jana Konvalinky z Univerzity Karlovy ale bude stát za to nechat se očkovat řádně otestovanou vakcínou, protože to je jedna z mála cest, jak se v časech epidemie chovat.

Poté se zamyslel nad budoucností komunistické strany. Komunisté jsou podle Ondráčka stále velmi aktivní, a to v Poslanecké sněmovně i na sociálních sítích, ale média prý o práci komunistů záměrně mlčí, aby je poškodila.

„KSČM a její poslanci jsou stále aktivní, ale média (včetně těch, která musíme platit formou koncesionářských poplatků) přešla po období očerňování a negativních zpráv o všem, co mělo souvislost s KSČM, k nové metodě, a to k hradbě mlčení. Prostě zjistili, že i negativní reklama se neujala, protože i ta je pořád reklamou, a tak páni presstituti přešli na metodu: o kom se nemluví, ten jako kdyby nebyl. Je tedy potřeba více sledovat sociální sítě KSČM i jednotlivých poslanců a hlavně, a to je to nejdůležitější, sdílet a rozesílat mezi lidi. Děkuji za to,“ napsal Ondráček.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: mp

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

16:34 „Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

V Budapešti od čtvrtka již potřetí probíhá maďarská verze Konference konzervativní politické akce (C…