Právník Dostál: „Černochová je šílená a nevzdělaná“

Spustit čtení článku
Tato funkce je dostupná jen s aktivním předplatným typu Lepší čtení a vyšší.
04.11.2023 17:14 | Monitoring

„Pětikoalice je postavena s jediným cílem – aby dovládla a pokusila se získat druhé volební období. To, zda vládne naprosto špatně, a zda její ministři tropí ostudu, to bohužel pan Fiala vůbec nezohledňuje,“ komentoval pro pořad Aby bylo jasno právník Ondřej Dostál výzvu ministryně obrany Jany Černochové (ODS) k vystoupení Česka z Organizace spojených národů (OSN) a poznačil, že by mělo dojít k jejímu odvolání, jelikož by šlo o „správnou reakci k našim mezinárodním partnerům“. „Černochová je v tomto objektivně šílená a nevzdělaná,“ míní.

Právník Dostál: „Černochová je šílená a nevzdělaná“
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jana Černochová

Ministryně obrany Jana Černochová (ODS) vyzvala minulou sobotu na sociální síti X k vystoupení České republiky z OSN. Jako důvod uvedla to, že OSN ve své rezoluci většinou hlasů členských zemí vyzvala k příměří Izraele s teroristickou skupinou Hamás, podpořilo 120 zemí, 45 se zdrželo hlasování a jen 14 zemí včetně Česka, Rakouska, Maďarska a Chorvatska, Spojených států i samotného Izraele hlasovalo proti.

„Přesně před 3 týdny Hamas vyvraždil více než 1400 Izraelců, což je na jejich počet obyvatel více obětí, než zavraždila militantní islamistické organizace al-Káida 11. 9. 2001 v USA. A jenom 14 zemí, včetně té naší, se proti bezprecedentnímu teroristickému útoku spáchanému teroristy z Hamas, jasně a srozumitelně postavilo! Stydím se za OSN. Dle mého názoru nemá ČR v organizaci, která fandí teroristům a nerespektuje základní právo na sebeobranu, co pohledávat. Vystupme,“ napsala Černochová.

„Tento názor paní Černochové je naprosto šílený. Už jen pro její zjevnou nevzdělanost a neinformovanost, co všechno je OSN a co všechno by bylo dotčeno, kdybychom tuto organizace opustili,“ komentoval to nyní právník návrh ministryně obrany pro pořad Aby bylo jasno.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

válka v Izraeli

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: Radek Kotas

Jak zabránit Číně, aby o nás sbírala citlivá data?

Podle mě také není problém jen v Číně, ale dnes už téměř neexistuje nic jako soukromý. I třeba EU dost šťourá do soukromý lidí - většinou to vydává za dobrý úmysl a možná to i dobře myslí, ale je to potřeba? Co vím, tak třeba chtěla mít možnost sledovat i soukromou korespondenci lidí na internetu at...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Fiala je nejhorším premiérem, Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré DiskuseNechtík , 04.11.2023 18:07:20
světa. Přece nechcete aby měl ve svém týmu někoho lepšího. Proto tam má neznalého Síkelu, ekonomikou nepolíbeného Stanjutu, hysterickou Černochovou, drzého Rakušana a ostatní co jsou neviditelní.

|  8 |  0

Další články z rubriky

Vzpoura proti Leyenové: Chce z ČR „páreček“, ne Síkelu. Zlost. I Vondra dupnul

17:40 Vzpoura proti Leyenové: Chce z ČR „páreček“, ne Síkelu. Zlost. I Vondra dupnul

Předsedkyně Evropské komise (EK) Ursula von der Leyenová s českou nominací ministra průmyslu a obcho…