Soros posílá 220 milionů dolarů do černošských organizací. Český politik tuší, co za tím je

14.07.2020 21:45

Multimiliardář George Soros se rozhodl „investovat“ 220 milionů dolarů do černošských organizací a vůdců. Za pomoci této částky budou podle Sorose černoši ve Spojených státech moci budovat „lepší zítřky“. Politika Františka Matějku to vedlo k zamyšlení, co z toho miliardáři „kápne“. „Jediný důvod, proč tento člověk rozesírá státy a společenství lidí v západním světě, by mohly být prachy, které mu z toho někde plynou,“ píše Matějka.

Soros posílá 220 milionů dolarů do černošských organizací. Český politik tuší, co za tím je
Foto: Repro foto youtube.com
Popisek: George Soros, sponzor politických neziskovek

Anketa

Chcete, abychom přijali azylanty z Hongkongu?

10%
90%
hlasovalo: 14372 lidí
Soros prohlásil, že jeho nadace „investuje“ do odstranění „systémového rasismu“. Má se tak dít „od ukončení drogové války až po zajišťování hlasovacích práv“.

Nyní se za pomoci financí chystá přesvědčovat černé voliče, aby se politické rozložení ve Spojených státech ubíralo dle jeho představ. „Nyní bude nová investice ve výši 220 milionů dolarů budovat sílu v černých komunitách a nové protirasistické politiky,“ informoval.

O 220 milionech dolarů, které Soros chystá dát na podporu černých politiků, tvrdí, že to je podpora „historického hnutí národa směrem k rasové spravedlnosti“.

Peníze mají putovat do rozvíjejících se organizací a vůdců, kteří budují moc v černých komunitách po celé zemi. „Dnešní hybnou sílu“ budou tyto černošské organizace a vůdci přenášet k „lepším zítřkům“.

„Uvědomujeme si, že boj o demontáž systémového rasismu je pokračující; existuje od úsvitu republiky do současnosti a je zakotvena v každé úrovni vlády a v našich trestních a soudních systémech. Přepětí lidí, kteří se vydali do ulic, aby požadovali, aby tento národ dělal lépe – lidi všech věkových skupin, ze všech prostředí a v každém rohu této země – dává nám všem naději,“ zaznívá dále.

Matějka „lepší zítřky“ od černošské „hybné síly“ nečeká – naopak vyhlíží, že by se ona „investice“ mohla Sorosovi vrátit.

„Jediný důvod, proč tento člověk rozesírá státy a společenství lidí v západním světě, by mohly být prachy. Ne ty, co rozdává (v podstatě investuje) do rozesírání, nýbrž ty, které mu z toho někde plynou. Otázkou je, kde. Jako když potopil libru. Je to žijící zlo,“ napsal politik o miliardáři.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: rak

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…