Tohle fakt ne... Fialův projev spláchl Petr Holec rychle. Zděsil se

23.06.2022 7:14 | Ze sítí

„Já se tomu nechci věnovat moc dlouho, protože tak nepříjemný a fraškoidní projev jsem od premiéra opravdu ještě neslyšel. ... Já to považuju za drzost od Petra Fialy, který ten projev zneužil, aby všechny socioekonomické problémy hodil na předchozí vládu Andreje Babiše (ANO).“ Komentátor Petr Holec zhodnotil projev k národu z úst Petra Fialy (ODS). Kritickými slovy nešetřil.

Tohle fakt ne... Fialův projev spláchl Petr Holec rychle. Zděsil se
Foto: Reprofoto: YouTube
Popisek: Petr Holec

Anketa

Je zákrok Fialovy vlády proti cenám energií dostatečný?

0%
98%
hlasovalo: 25850 lidí

Premiér Petr Fiala pronesl ve středu večer projev k národu. Konstatoval v něm, že jeho vláda nenechá lidi padnout. Nenechá je padnout ani v situaci vysoké inflace a drahých energií, za které dílem může ruská válka na Ukrajině a dílem bývalá vláda Andreje Babiše (ANO), která nás mimo jiné připravila o dodávky plynu z Norska. Komentátor Petr Holec si tato slova poslechl a poté Fialův projev zhodnotil.

Radši už nechci vidět žádný další projev Petra Fialy

„Já se tomu nechci věnovat moc dlouho, protože tak nepříjemný a fraškoidní projev jsem od premiéra opravdu ještě neslyšel. On to celé udělal jen jako zastírací manévr, aby odvedl pozornost od té korupční kauzy, která se týká celé vlády, protože STAN je druhou nejsilnější vládní stranou. Já to považuju za drzost od Petra Fialy, který ten projev zneužil, aby všechny socioekonomické problémy hodil na předchozí vládu Andreje Babiše (ANO). Ani tentokrát si to nedokázal odpustit. Řekněme si to, že Petr Fiala je směšný,“ konstatoval Holec s tím, že Fialova řeč těla, i jeho gesta, ale i jeho slova byla z Holcova pohledu velmi nepříjemná a jen se snažila hodit všechno na Babiše.

Holec má za to, že vláda Petra Fialy se dosud ze svých chyb nepoučila  ani se nepoučí. Fiala podle něj dokazuje, že je „arcisměšný“ a předvedl frašku, prý přímo drzou frašku a salvu signálů. Bylo to úplně k ničemu, takhle se k národu nemluví,“ konstatoval Holec s tím, že premiér a šéf ODS nedokáže pronést projev, kterým by lidi chytil za srdce. „Já už nechci žádný jeho projev ani vidět,“ zaznělo od Petra Holce.

Jenom mi v tom projevu chybělo, i že Babiš provedl vojenskou invazi na Ukrajinu

Ale jedna věc mu prý ve Fialově projevu přece jen chyběla.

„Jenom mi v tom projevu chybělo, i že Babiš provedl vojenskou invazi na Ukrajinu. To myslím, že bude možná v příštím projevu, to si myslím, že by nás nemělo minout, protože Fiala našlápl k nové rovině politických projevů.

Fiala podle něj při projevu vypadal, jako by trpěl nějakým druhem autismu. A pokud jde o zmínku, že předchozí vláda Andreje Babiše (ANO), která neobnovila český kontrakt na dodávky čtvrtiny plynu z Norska, nás dostala do ještě těžší situace, ty jsou podle Holce mimo. „Lidi kolem Petra Fialy, kteří mu píšou projevy, se skutečně museli zbláznit,“ pravil Holec.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

válka na Ukrajině

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Stručné informace týkající se tohoto konfliktu aktualizované ČTK několikrát do hodiny naleznete na této stránce. Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: mp

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ewa Farna zazpívá v Kolíně na náměstí. Dostane za to 617 584 korun

10:50 Ewa Farna zazpívá v Kolíně na náměstí. Dostane za to 617 584 korun

ParlamentníListy.cz si v posledních týdnech všímají řady smluv, které přibývají ve veřejných registr…