VIDEO To bylo mládí kancléře Scholze. Petr Bystroň odhaluje

13.12.2021 7:48 | Ze sítí

I Německo zažívá protesty proti povinnému očkování. Proti povinnému očkování vystupuje strana AfD, s jejímž členem Petrem Bystroněm krátce promluvil Tomáš Měšťan. Ten zdůraznil, že jde o odpor proti povinnému očkování, ne proti očkování jako takovému. Nová koalice je podle něj katastrofa. „Ten jezdil do DDR, do Východního Německa, a vystupoval tam společně s FDJ,“ okomentoval kancléře Scholze, který podle něho zůstal maoistou. A předsedkyně Zelených? I na tu něco prasklo.

VIDEO To bylo mládí kancléře Scholze. Petr Bystroň odhaluje
Foto: Repro Raptor TV
Popisek: Poslanec AfD, Petr Bystroň

Anketa

Dělá stát dost pro snížení cen energií?

1%
94%
hlasovalo: 19708 lidí
Protesty proti vynucovanému očkování a perzekuci založené na tom, zda je člověk očkován nebo ne, nejsou zdaleka jen českou specialitou. Sousední Německo s nimi má také své zkušenosti a demonstrace bývají někdy mnohem divočejší než v tuzemsku. Jedné takové se zúčastnil i Petr Bystroň, poslanec AfD (Alternativa pro Německo) a hovořil o ní s dokumentaristou Tomášem Měšťanem pro RaptorTV. Uvedl, že se jedná o největší demonstraci mladých lidí, kteří jsou proti nucenému očkování. „Myslím si, že je důležité, abychom si řekli, že tito lidé nejsou proti očkování jako takovému. Oni se obracejí proti tomu, že se to chce uzákonit, aby lidé byli nuceni se nechat očkovat. A tady jde o osobní svobody, ne o očkování samotné,“ řekl, zatímco v pozadí stál hlouček policistů.

Bystroň také komentoval novou vládu, přezdívanou „semafor“, ve které jsou červení sociální demokraté, Zelení a žlutí liberálové z FDP. Právě u nich AfD doufala, že budou nějakou zárukou osobních svobod. „Bohužel, co se stalo, totální klasika, všechno to, co slibovali v předvolební kampani, tak už včera všichni liberálové hlasovali pro nucené očkování určitých pracovních skupin,“ mínil Bystroň, že se FDP zpronevěřila své kampani. Hlasování v německém parlamentu bylo totiž jmenovité.

„Je to katastrofa. Řídí to Zelení, budou to řídit socialisti a Zelení a jenom, když se podíváme na dvě nebo tři osoby, tak socialista Scholz je teď kancléř a byl předsedou socialistické mládežnické organizace. Ten jezdil do DDR, do Východního Německa, a vystupoval tam společně s FDJ (Svobodná německá mládež). To bylo jeho mládí, to je maoista. A tím zůstal do dneška,“ zhodnotil nastupujícího Olafa Scholze.

Za „totální katastrofu“ považuje i ministryni zahraničí Baerbockovou, která je spolupředsedkyní Zelených. Uvedl například, že Baerbocková se chlubila tím, že napsala knížku, ale pak vyšlo najevo, že knížku psali její asistenti, kteří navíc opisovali od jiných. „Skončilo to tak, že tu knížku raději stáhla a už se nedá nikde koupit. Jeden trapas od druhého,“ komentoval schopnosti ministryně zahraničí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: kas

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

16:34 „Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

V Budapešti od čtvrtka již potřetí probíhá maďarská verze Konference konzervativní politické akce (C…