VÍME PRVNÍ Emmanuel Macron přiletí navštívit Miloše Zemana

17.10.2018 17:36

VÍME PRVNÍ 26. října dojde k setkání představitelů Česka a Francie. Do Čech přijede francouzský prezident, Emmanuel Macron. Setká se s Milošem Zemanem.

VÍME PRVNÍ Emmanuel Macron přiletí navštívit Miloše Zemana
Foto: repro Youtube
Popisek: Emmanuel Macron se svou manželkou Brigitte

Dva dny před oslavami vzniku republiky, 26. října se setkají prezidenti Česka a Francie. Francouzský prezident Emmanuel Macron přiletí do Prahy, aby se setkal s Milošem Zemanem. Informaci potvrdil prezidentův mluvčí, Jiří Ovčáček.

Anketa

Jednání Radka Vondráčka v Rusku je nehorázné ponížení ČR, říká poslanec Pirátů Lipavský. Cítíte se poníženi?

3%
hlasovalo: 20310 lidí

V poslední době proslul Emmanuel Macron, známý proponent Evropské unie svými výroky o “kverulantských” Češích. “"Země, které odmítají posílit pohraniční stráž Frontex a solidaritu, opustí schengenskou zónu volného pohybu lidí. Země, které nechtějí silnější Evropu, si už nesáhnou na strukturální fondy," citoval z tiskové konference francouzského prezidenta po neformální schůzce Evropské unie v rakouském Salcburku web Politico.” Podle informací televize CNN se Macron také odhodlal ke změnám ve svém kabinetu, a to po skandálech, které poškodily jeho reputaci. Šlo například o to, že jeden z jeho bývalých bodyguardů zasahoval na demonstraci, aniž by měl jakoukoliv pravomoc k takovému zásahu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: kas

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úplně jinak. Reforma „slovenské ČT“ tak, jak se o ní nepíše

12:53 Úplně jinak. Reforma „slovenské ČT“ tak, jak se o ní nepíše

Na Slovensku je rušno kolem veřejnoprávních médií. „Největší likvidátoři svobody slova se dnes pasuj…