Vláda skončí do švestek a ruku k tomu přiloží i Zeman. Veterán ODS tuší bouřlivý politický rok

14.02.2016 15:21

Někdejší výrazný politik ODS Vlastimil Tlustý poznamenává, že se toho v dnešním světě děje mnoho a vše je navíc komplikováno tím, že se na všechny události můžeme dívat z různých pohledů. Možná by proto bylo užitečnější zamyslet se nad tím, co se neděje. Podle Tlustého je toho také dost. „Vláda ČR nepřijala žádná opatření, která by ochránila naše občany před hrozící přistěhovaleckou vlnou,“ píše např.

Vláda skončí do švestek a ruku k tomu přiloží i Zeman. Veterán ODS tuší bouřlivý politický rok
Foto: Archiv PLTV
Popisek: Vlastimil Tlustý v pořadu Horké téma

V dnešním světě se toho děje opravdu mnoho. Důležitější však podle Vlastimila Tlustého může být to, co se neděje. Na sociální síti Facebook popsal příklady toho, co se nestalo, ale považuje to za důležité. „Vláda ČR nepřijala žádná opatření, která by ochránila naše občany před hrozící přistěhovaleckou vlnou,“ zmiňuje hned na prvním místě.

Následně připomíná, že mezi soukromými e-maily premiéra Bohuslava Sobotky (ČSSD) nebyl zveřejněn ani jeden z těch, který by posílal samotný premiér. A aby toho nebyla máto tak „prezident ČR Miloš Zeman nevyzval předsedu vlády k demisi, přestože důvodů k tomu je již dostatek“. Tak to alespoň vidí někdejší ekonomický expert ODS.

Aniž by se chtěl pouště do popisu souvislostí mezi tím, co se děje a neděje, má za to, že vláda Bohuslava Sobotky (ČSSD) se toho času nachází ve stavu klinické smrti a jednoho dne bude odpojena od přístrojů. Ruku k dílu podle Tlustého přiloží i prezident Zeman a stane se tak nejpozději „do švestek, ale možná už do třešní“.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

8:15 „Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

O tom, co skutečně přináší schválený migrační pakt diskutovali v pořadu Události, komentáře zástupci…