Zase demonstrujou! Pochoďák, nesmysly! Soukup si nedá říct. Opět se smál Minářovi

18.12.2019 18:50 | Zprávy

Moderátor Jaromír Soukup chválí bývalého středočeského hejtmana Davida Ratha za „dobrý čuch na marketing“. Soukup tak reaguje na Rathovy proklamace, že si bude ve vězení přivydělávat malováním ženských aktů. Kromě toho se svérázný moderátor také opřel do spolku Milion chvilek pro demokracii, jejichž akce považuje za zbytečné. „V tom průvodu není ani jediný volič ANO. A přesvědčovat ty, co tam budou, aby nevolili Andreje Babiše, je úplně zbytečné,“ prohlásil Soukup.

Zase demonstrujou! Pochoďák, nesmysly! Soukup si nedá říct. Opět se smál Minářovi
Foto: Repro TV Barrandov
Popisek: Jaromír Soukup v pořadu Moje Zprávy

Jaromír Soukup ve svých Zprávách reaguje na vyjádření Davida Ratha o jeho plánech stát se malířem. „David Rath, bývalý politik, lékař a teď vězeň, který nepřestává zásobovat média pikantnostmi ze svého života, a bývalý ministr a hejtman již prozradil, jak si bude krátit čas za mřížemi teplické věznice,“ spustil Soukup.

„Když byl před sedmi lety ve vazbě, sepsal několik novel zákonů, jenže literaturu teď dal k ledu a místo toho chce léčit a pozor, malovat,“ prohlásil Soukup se zvláštním důrazem.

Malování podle moderátora rozhodně není špatný nápad, což dokládá i případ podnikatele odsouzeného za vraždu Ivana Jonáka, který také ve vězení maloval. „A o Jonákovi nemluvím náhodou, oba totiž mají stejnou inspiraci. David Rath stejně jako Jonák oznámil, že chce malovat především ženy,“ pokračoval Soukup.

„No jo, my muži to víme, žena je to nejhezčí, co tahle planeta nabízí, tak je logicky nejmalovanějším objektem. A podle mě to potvrzuje, že Rath má dobrý čuch na marketing, protože co si budeme povídat, v mužské věznici je po tomto druhu umění poptávka,“ dodal pobaveně Soukup s tím, že už se těší na první aukci Rathových obrazů z vězení.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jma

Tomio Okamura byl položen dotaz

bydlení

Stát musí převzít plnou odpovědnost za bytovou politiku a zajistit pro mladé lidi dostatečné kapacity cenově dostupného bydlení. Co touto vaší větou přesně myslíte? A jaká cena za bydlení je podle vás v pořádku? A jak byste řešili problém, že na řadě míst, kde je největší poptávka po bydlení, není u...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vzpoura proti Leyenové: Chce z ČR „páreček“, ne Síkelu. Zlost. I Vondra dupnul

17:40 Vzpoura proti Leyenové: Chce z ČR „páreček“, ne Síkelu. Zlost. I Vondra dupnul

Předsedkyně Evropské komise (EK) Ursula von der Leyenová s českou nominací ministra průmyslu a obcho…