Zboží z Německa. Kuřecí nugety 57,90, půl kila řízků 104 korun. A Češi to mají pod nosem

13.04.2024 19:58 | Monitoring

Starej fotr se rozhodl na svém webu otestovat obchodní řetězec Norma, konkrétně kuřecí hranolky, nugety a pizzu. Ale nejen to. Okusil také kuřecí hamburger. A ten jej zrovna ne úplně zaujal. „Nazývat toto hamburgerem je urážkou všech hamburgerů,“ zhodnotil.

Zboží z Německa. Kuřecí nugety 57,90, půl kila řízků 104 korun. A Češi to mají pod nosem
Foto: YouTube Starého fotra
Popisek: Starej fotr zkouší kuřecí hranolky a nugetky

„Norma je zajímavá jednou věcí. A to tou, že se tam prodává většinou zboží z Německa,“ popsal Starej fotr, který svůj nákup uskutečnil v Žatci. „Ten krám není úplně velkej. Ve srovnání je to prostě nějaký takový menší Penny. Toho zboží tam mají poměrně dost na to, jak je to malej krám. Mají tam zboží, jako je elektronika, oblečení a další různý sortimenty. Co nás ale s manželkou zaujalo samozřejmě nejvíc, je to, že tam jsou opravdu německý výrobky. A výrobky, který poznáváme z německých obchodů, protože tam samozřejmě jezdíme nakupovat,“ podotkl Starej fotr, že jde o různé druhy sladkostí.

„Museli jsme něco nakoupit a ochutnat, protože manželka má ráda sladké, tak samozřejmě nakupovala i sladkosti. Mají tam samozřejmě i drogerii, některé ty výrobky jsou normálně klasický německý, je to přímo německá výroba, našli jsme tam samozřejmě i další jiný věci, jako jsou hotová jídla, jsou tam samozřejmě i mražená jídla, máme tam mrazák a i v mrazáku máme německé výrobky. Mají tam hodně zajímavou pizzu, kterou tady mám dneska na test, miluju Maria, je to nějaká edice special. Ne všechno je úplně levné, ale jsou tam třeba výhodné ‚packy‘, což my v Čechách tady moc nevídáme. Třeba balík čínských polívek vyjde poměrně levně, našli jsme tam samozřejmě i sladkosti, který jsou ve větším balení, ty vyjdou taky levně, ty u nás samozřejmě vůbec neseženete, jenom v Německu,“ sdělil Starej fotr, že ne vše je ale levnější.

„Chce to asi přebírat, vybírat a myslím si, že tam člověk najde zajímavé věci za poměrně zajímavou cenu. Co taky nevídáme úplně často v těch známých řetězcích, jsou tyhlety jakoby špatně nakrájený salámy. Já to budu říkat úplně takhle ošklivě, ale ono to nikdy tak hrozný není. Samozřejmě nejsou to tak ty krásný úhledný plátky, ale tady vás třeba vyjde dušená šunka s 80 procenty masa na nějakých směšných 13,40 korun za 10 deka, dokonce kladenská pečeně za 14 kaček, ale i slanina a další uzeniny, s kterýma se setkáte spíš v podnikových prodejnách, kde se právě takhle balí po větším množství a za menší a nižší cenu. Mají tam i nějaké hotovky, nějaké vlastně polívky v pikslách,“ řekl.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Vanda Efnerová

Tomio Okamura byl položen dotaz

bydlení

Stát musí převzít plnou odpovědnost za bytovou politiku a zajistit pro mladé lidi dostatečné kapacity cenově dostupného bydlení. Co touto vaší větou přesně myslíte? A jaká cena za bydlení je podle vás v pořádku? A jak byste řešili problém, že na řadě míst, kde je největší poptávka po bydlení, není u...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vzpoura proti Leyenové: Chce z ČR „páreček“, ne Síkelu. Zlost. I Vondra dupnul

17:40 Vzpoura proti Leyenové: Chce z ČR „páreček“, ne Síkelu. Zlost. I Vondra dupnul

Předsedkyně Evropské komise (EK) Ursula von der Leyenová s českou nominací ministra průmyslu a obcho…