Hnus! Okamura si přečetl o „Afghánci, který znásilňoval a útočil ve Varech“. ČT a Fiala to zametou, bojí se lidé

02.01.2022 9:27

V noci na Nový rok byla v Karlových Varech nejprve napadena a pobodána jedna žena a téže noci byla znásilněna teprve osmnáctiletá dívka. O případu informoval deník Právo s tím, že útok možná spáchal dvacetiletý Afghánec, který do Karlových Varů přicestoval z Německa. A předseda SPD Tomio Okamura vybuchl. Odporný hnus. Musíme se vzepřít multikulturní politice EU!

Hnus! Okamura si přečetl o „Afghánci, který znásilňoval a útočil ve Varech“. ČT a Fiala to zametou, bojí se lidé
Foto: Repro ČT
Popisek: Předseda SPD, Tomio Okamura

Deník Právo přinesl informaci, že v noci na Nový rok byla nejprve v Karlových Varech pobodána žena. S ranami v hrudníku a břiše musela být ve vážném stavu převezena do nemocnice. Téže noci byla znásilněna teprve osmnáctiletá dívka. Za oběma hanebnými činy měl podle informací deníku stát mladý, teprve dvacetiletý, Afghánec, který byl již údajně zadržen.

Policie vzhledem k probíhajícímu vyšetřování odmítla případ jakkoli komentovat. Zveřejnění informace ani nepotvrdila, ani nevyvrátila.

Když si článek přečetl předseda SPD Tomio Okamura, vybuchl.

„Odporný hnus. Policie vyšetřuje včerejší znásilnění 18leté dívky v Karlových Varech. Podezřelým je dvacetiletý migrant z Afghánistánu, který k nám přijel z Německa. Další ženu pobodal do oblasti hrudníku a břicha. Podezřelý byl zadržen,“ zahřměl Okamura ze sociálních sítí.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

„Kolik znásilnění a jiných odporných činů musí u nás ještě islámští a afričtí migranti udělat, aby si probruselští čeští politici uvědomili, že je nutné se jasně postavit proti globalistické a multikulturní politice Evropské unie?“ pokračoval ve slovní palbě.

Pod Okamurovým příspěvkem se rozjela živá diskuse s více než sto příspěvky. Zazněly výzvy, aby si lidí nenechali vzít krásnou Českou republiku, ale i varování, že se to vlastně nebude řešit.

„Řešit se nebude nic! V ČT proběhne zpráva, že podle dezinformátorů se mělo jednat o imigranta. Ale byl to bílý Čech. Vždyť už to známe,“ napsal jeden z diskutujících.

Diskuse u příspěvku Tomia Okamury

Další si přisadili, že vláda Petra Fialy (ODS) nezmění vůbec nic a bude se dál chovat probruselsky.

„Nedělám si iluze. Tahle banda se ohýbá po bruselském větru a proti imigrantským prevítům se razantně nepostaví. Zase to bude podmínka nebo duševní porucha,“ napsal další diskutér.

Diskuse u příspěvku Tomia Okamury

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Provokace.“ Zmizelo to. Odkryto po smrti Josefa Laufera

4:40 „Provokace.“ Zmizelo to. Odkryto po smrti Josefa Laufera

Po smrti zpěváka Josefa Laufera mnozí připomínají jeho píseň o Svobodné Evropě a kapitánu Minaříkovi…