Sázkaři věří z prezidentských kandidátů nejvíc Zemanovi

06.01.2013 15:32

Prezidentský kandidát Miloš Zeman poprvé v sázkových kancelářích předběhl Jana Fischera. Poprvé má tak nejlepší kurzy, přestoře v průzkumech nevede. Informuje o tom server iDNES.cz.

Sázkaři věří z prezidentských kandidátů nejvíc Zemanovi
Foto: hns
Popisek: Jan Fischer versus Miloš Zeman

Například na Jana Fischera bookmakeři společnosti Fortuna vypsali v uplynulých všedních dnech kurz 1,8 ku 1. O víkendu se změnil na 2,1 ku 1. "Nejlepší kurz má nyní Miloš Zeman, což je vůbec poprvé za více než rok, kdy máme sázku v nabídce," řekl iDNES.cz mluvčí Fortuny Petr Šrain.

Kurz u sázky, že Zeman se stane novým českým prezidentem, je aktuálně u Fortuny 1,8 ku 1, ještě před pár dny to přitom bylo 1,95 ku 1. To znamená, že kdo vsadil na Zemana v pátek, ten za vloženou stokorunu získá v případě jeho vítězství výhru 195 korun. Při víkendové sázce to bude už jen 180 korun.

V konkurenční Sazce lidé za více než tři čtvrtě roku na budoucího prezidenta prosázeli zhruba půl milionu korun. A kurzy se v minulých dnech měnily i tam. "Dlouhodobě měl nejlepší kurz pan Fischer, od 12. prosince ale začínal ztrácet, kurzy se začaly vyrovnávat a 2. ledna jej předběhl Miloš Zeman," popsal mluvčí Sazky Václav Jalovecký. Sazka má nyní na Miloše Zemana kurz 1,6 ku 1, na Jana Fischera 2,1 ku 1.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Hnus. Ani pes je nesežral.“ Češi si všimli, kdo zkazil piškoty. Jurečka to tehdy přikryl

8:00 „Hnus. Ani pes je nesežral.“ Češi si všimli, kdo zkazil piškoty. Jurečka to tehdy přikryl

„Hnus.“ „Odporná chuť i konzistence.“ „Nedá se to žrát.“ – Těmito slovy hodnotí lidé v několika posl…