Jan Campbell: Lenin zdraví

20.02.2021 7:37

V době, kdy v české kotlině taje a mrazy se loučí, politicko-finanční chobotnice objímá vlády a politiky a nutí je k mentální demisi. Tím je drží v křeslech moci, aniž by si uvědomovali, co je může potkat po ukončení jednoho z aktů mnohaletého dramatu popsaného mj. ve zprávě Johns Hopkins University.

Jan Campbell: Lenin zdraví
Foto: Archiv vydavatele Vaše věc
Popisek: Jan Campbell

Mimo kotlinu přituhuje, covid-19 si dává na čas a ve finské laboratoři Vita Laboratoriot se covid-19 nechal vidět v hybridní podobě. To znamená, že jde s duchem doby, není identifikovatelný ani jedním z PCR testů, podobně jako autoři útoků v tzv. hybridní válce. Víme ale již jeho jméno - Fin-796H, nevíme ale, kam spěchá. Nevíme ani, kam spěchají propagandisté vakcín, očkování a očkovacích průkazů. Ti ve spěchu nevidí a neslyší nic o ruském testu na covid-19 založeném na technologii LAMP. Technologie umožňuje identifikaci viru rychleji než PCR, k tomu ještě v ranním stadiu a za méně peněz. Lenin zdraví.

Lenin zdraví i spěchajícího Navalného & Co. Doma sílí tlak na rychlejší změny, včetně tolerance zahraničních agentů. Prezident Putin nebude moci změny dále oddalovat. To i kvůli včerejšímu důkazu, který nabídl Evropský soud pro lidská práva (ESLP). Ten zřejmě nezná nebo nechce uznávat ústavu RF v pozměněném obsahu. Je také možné, že koná v naději na život po staru, podobně jako vlády a podnikatelé s podpornými programy covid-19. S pravděpodobností hraničící s jistotou ale ESLP si přisvojil roli politikaře. Na čí příkaz, nevím. Josep Barroll to ale ví. Ví také, že žádat Rusko, aby propustilo Navalného, protože soud vzal v potaz povahu a rozsah rizika s ohledem na žadatelův život, a že jde o předběžné opatření a rozhodnutí nabývá platnosti okamžitě, je hloupé. Není proto divu, že požadavek ESLP byl v Moskvě označen za nehorázný zásah do fungování soudního systému svrchovaného státu. Není pochyb, že napomáhá odchodu RF z evropských institucí. Ty ztratí ruské klienty, finanční příspěvky z RF, stanou se fiktivními a budou hledat oběti mimo Evropu. Lenin zdraví.

Zdraví i svojí předpovědí, že jednoho dne bude kuchařka nebo uklízečka vládnout světem. Kdo sleduje příspěvky autora, ví, že v jednom z posledních šla řeč o kandidatuře nigerijské občanky, bývalé ministryně financí, na výplatní listině Světové banky na pozici šéfky Světové obchodní organizace (SOO). Ta je ve skutečnosti fiktivní organizací. V době obchodních válek nedokázala plnit své funkce. Nebude je schopna plnit ani v budoucnosti, pokud bude existovat. RF má s SOO své problémy, nevylučuji, že je má i ČLR. Problém je v tom, že desetiletí dlouhá vyjednávání o členství RF i ČLR ve SOO vychovala obrovské množství vysoce placených úředníků s loajalitou k organizaci, z nichž žádný nechce ztratit diplomatický status, vrátit se domů a tam působit na blaho své domoviny ve vichru změn. Jedné z nich se dočkalo vedení SOO brzo po inauguraci prezidenta Bidena. Nově zvolenou generální ředitelku z Nigerie Dr. Ngozi Okonjo-Iwealaou totiž exprezident Trump nepodporoval. Věděl asi proč. Lenin zdraví.

Anketa

Pokud by vláda vyhlásila totální a úplný lockdown na 14 dní, byli byste pro?

66%
34%
hlasovalo: 23233 lidí

Zdraví SOO na cestě v mlze, na které je možné vidět působení neviditelného covid-19 a jak se peníze transformují do své skutečné hodnoty – nula. Potvrzuje se, že kvalitní slepičí polévka nebude polévkou, když budu do ní trvale přilévat vodu. To věděl i George Washington (1732 – 1799), když psal v roce 1779 francouzskému osvícenskému šlechtici de La Fayette (1757 – 1834), že ani vagon peněz nekoupí vagon opatření. Tenkrát, v letech 1775 – 1779, dosáhla inflace rekordní výše 5 tisíc procent! (Restoring America: by returning to its Constitution, Howell Woltz). Biden & Co kopíruje minulost v tom, že nabízí nové státní dluhopisy v hodnotě 1,9 trilionů USD jako pomoc státům, kterým vládnou jeho přátelé. Jiné státy, Oklahoma, Utah, Colorado a Missouri přijaly zákon, který akceptuje zlato a stříbro jako zákonné platidlo. V posledních týdnech se připojily Arizona, Indiana, Kansas, Louisiana, South Carolina, Tennessee, Texas, Virgina a West Virginia. Co to znamená, si může každý čtenář domyslet. Především ví-li něco o rozsudku Nejvyššího soudu ve věci Lane County versus Oregon z roku 1868, který nadřazuje právo státu určovat zákonné platidlo ústavě USA. Nebo, co psal Natural News 15. 02. 2021. Cituji: Under House Bill 483, The texas Bullion Depository, is a secure facility not only for state agencies. but for Texas citizens to store gold bullioin and other precious metals. Tento krok Texasu dovoluje občanům nejenom ČR představit si nepříjemnou budoucnost a připomenout si konání prezidenta - demokrata Franklin D. Roosevelta v roce 1933. Týká se akumulace zlata. Není pochyb, že prezident - demokrat Biden bude pokračovat ve stopách demokratických předchůdců, protože se z historie nepoučil. Proto Lenin zdraví.

Zdraví i Elona Muska. Ten se rozhodl nejenom testovat hloupost věřících v Bitcoin, jehož cena převýšila 52 tisíc USD. Ale využít získaná data z testu hlouposti pro ohlášení své vlastní měny – Marscoin a vyjádření podpory vlastníkům Dogecoin. Fanouškové Elona Muska i proto požadují vytvoření vlastní valuty Eloncoin a prohlásit ji světovou kryptoměnou. Lenin se nediví, a proto zdraví.

Zdravím i já nepoučitelné, protože nevím, zda je uvidím nebo uslyším v období mezi koncem jara a koncem podzimu 2021. Nebudou mít totiž důvod radovat se. Očekávám, že mnozí zmizí ze scény na věčné časy. Nepoučili se z historie a nic neudělali pro zlepšení situace na finančních trzích především v Evropě a USA. ČLR se bude snažit udržet se nad vodou ze všech sil, již kvůli výročí 100 let od založení komunistické strany Číny, odsouhlasení 14. pětiletky a formulování plánu na dosažení druhého staletého cíle: vybudování silné, demokratické a civilizované socialistické země do roku 2049. To bude ČLR slavit sto let od založení.

Zatím máme možnost hodnotit pandemii strachu z koronaviru, uzavřené státy (především SRN, Francii, UK a Itálii), karantény a různá omezení jako instrumenty. Ty budou představeny občanům jako objektivní příčina katastrofy na finančních a jiných trzích. Jinými slovy: Kozel je nebezpečný zepředu, kůň zezadu, hlupák ze všech stran. Politici by proto mohli požádat o radu u Španělů. Tam se zatýká a také říká: Je-li osel velký osel, myslí, že je kůň.

V kontextu uvedeného si mohu představit, že RF se octne v závětří během finanční katastrofy. Po úspěšném zvládnutí předvolebního a volebního rusofobského tsunami se utlumí i rusofobie, dnes umožňující růst vojenského rozpočtu NATO a sprint bezpečnostních požadavků k cíli: absolutní kontrole společnosti. Cesta k cíli bude trnitá a EU se bez RF neobejde. Lenin zdraví. Souhlasu netřeba.

Vyšlo na Vasevec.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

15:52 Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

Končící Evropská komise zkouší ještě udat strategii pro příští volební období, s nejasnými návrhy, n…