Jiří Mikeš: Tak nám odrovnali Nohavicu!

05.11.2018 16:38

Dlouholetého ředitele Asociace komunikačních agentur, lektora komerčních komunikací na Fakultě mezinárodních vztahů VŠE a mediálního analytika Jiřího Mikeše zaujalo, jakým způsobem zareagovali nadřazení intelektuálové na Puškinovu cenu, kterou z rukou ruského prezidenta Vladimira Putina převzal Jaromír Nohavica.

Jiří Mikeš: Tak nám odrovnali Nohavicu!
Foto: 4press.cz
Popisek: Jaromír Nohavica

Tak nám odrovnali Nohavicu! Média a různí Rejžkové nám namlouvají, že s tímhle našim bardem je definitivně zameteno. Skončil a ani pes si prý od něj kůrku nevezme! Natož aby někdo chodil na jeho nadcházející koncerty!

Masová a zprivatizovaná česká média to zařídí. A taky pár zpěváků v čele s Huťkou. V minulém století by se jim to pravděpodobně povedlo. Dnes jsou vedle, jak ta jedle. Nejefektivnější komunikací je totiž šeptanda. Co si lidé mezi sebou řeknou. A ti lidé, jsou jich miliony, mají dnes k dispozici sociální sítě, počítače,mobily a kdo ví co ještě. Mediální monopol nadřazených intelektuálů definitivně padl .

K jejich vyřazení z provozu stačilo tak málo. Noviny a časopisy si jeden nekoupí,televizi a radio vypneme jedním prstem.A tak ten kolotoč pomluv a závisti Nohavicovi jen bezplatně zaplní sály a stadiony. Dobře mu tak, ten metál si zaslouží!

Jiří Mikeš

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jih

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

20:28 Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

Ve vaší blízkosti, pánové, by mi mohl změknout mozek... Petr Žantovský našel zdroj pro poetické zhod…