Martin Kohout: Česká republika se chystá "vyhodit oknem" několik stovek milionů. Co tomu říkáte?

02.12.2015 13:21

Jaký efekt bude mít oněch 400-700 milionů českých korun darovaných muslimskému Turecku na řešení "imigrační krize". Má česká vláda mandát podobné peníze darovat tureckým islamistům?

Martin Kohout: Česká republika se chystá "vyhodit oknem" několik stovek milionů. Co tomu říkáte?
Foto: Hans Štembera
Popisek: Premiér Bohuslav Sobotka

Finální smrtelná krize zastupitelských demokracií.

EU byrokraté a turecká islamistická vláda  se dohodli na daru ve výši 3 miliard EUR (tj. asi 80 miliard Kč) ročně  jako pomoc Turecku na řešení "imigrační krize". Dále si státy EU z Turecka dovezou dalších 400 000 muslimských imigrantů a ještě Turkům zruší víza při cestě do Evropy.Turci za to neslíbili kromě vágního boje proti "pašerákům" vůbec nic.

Ve skutečnosti to tedy znamená, že Turecko bude dostávat peníze a imigranti budou do Evropy proudit přesně podle plánu globalizačních neomarxistických elit dál. Jen to bude rychlejší, neb se najednou přiveze oněch 400 000 "uprchlíků před válkou", kteří se přidají k těm, co přijdou jako dosud ilegálně. Přidělené EU peníze částečně rozkrade turecká vláda a byrokracie za přispění EU byrokratů a "neziskovek", zbytek bude sloužit jako podpora tzv. Islámskému státu. Islámský stát je totiž od samého začátku masivně vyzbrojován a podporován především našimi tzv muslimskými spojenci jako jsou Turecko a Saudská Arábie. Bez nich by žádný Islámský stát již dávno neexistoval.

EU byrokratům oficiálně prý nejde o zastavení imigrace, ale o její legalizaci. V textu konečného prohlášení se také vůbec nemluví o nějakém vracení onoho 1,5 muslimských imigrantů, kteří již do Evropy letos přišli. Je jasné, že EU byrokratům o žádné zastavení imigrační krize nejde a dnes její spontánnosti muže věřit snad již jenom úplný blázen. Byla zcela nepochybně vyvolána záměrně s cílem zničit tradiční bílou Evropu a přeměnit ji na evropský chalífát.

Česká vláda A. Babiše s výkonným předsedou vlády Sobotkou se rozhodla výše uvedeného obdarování tureckých islamistů zúčastnit částkou 400-700 mil korun z našeho rozpočtu. To vše v době, kdy vláda dlouhodobě hospodaří ve schodku a na onen turecký dar si tedy bude muset de facto půjčit, případně omezit školství, zdravotnictví, dopravu atd..

To nás musí vést k otázce legitimity onoho kroku. Má k podobnému kroku česká vláda vůbec mandát? Ve volbách ani jedna z vládních stran určitě neměla napsáno na plakátech: dáme každý rok muslimské vládě v Turecku 400-700 mil korun! Nebo se snad v případě ANO, ČSSD, KDU mýlím? Zajímavá by byla žaloba na vládu s cílem, aby musela k uvedenému kroku vyhlásit referendum. Jsem si jist, že by to voliči masově odmítly. Nicméně v současném parlamentu snad s výjimkou Úsvitu a T. Okamury (možná ještě KSČM)  neexistuje strana, která by byla vládě opravdickou opozicí. Za tu rozhodně nelze pokládat otevřeně promuslismskou TOP 09 a havlisty ovládanou a tedy rovněž promuslimskou ODS. (ODS prý například plánuje řešit imigrační invazi ve spolupráci s Tureckem, Marokem a Tuniskem.. Ne, to není žert, ale prohlášení 1. místopředsedy ODS Zahradila...)

Celá situace jen ukazuje, že se tzv parlamentní demokracie dostala do konečné smrtelné fáze a dlouhodobě se ukazuje jako nefunkční. Všude na světě se v ní nakonec zmocnila dlouhodobě vlády skupina profesionálních politiků, byrokratů a na ně napojený ekonomický establishment, která si dělá, co chce. Volby již nemají žádnou demokratickou hodnotu a jsou plně v moci establishmentu....revize a restart  tzv parlamentní demokracie evidentně možné nejsou. Výsledek by za čas byl stejný jako dnes. Proto je na čase model tzv parlamentní demokracie opustit a pokusit se ho nahradit modelem přímé demokracie. Je jasné, že tomu ale bude předcházet občanská válka ve většině západní Evropy. Mezi původním bílým obyvatelstvem na jedné straně a barevnýmí imigranty a jejich pátou kolonou na straně druhé. Výsledek této války lze předvídat velmi těžko. Nicméně naše země by se do ní neměla nechat zatáhnout a proto musíme zabránit přísunu mas muslimských a negerských imigrantů za každou cenu. I za cenu ozbrojené konfrontace s establishmentem a dovezenými bojůvkami muslimských "uprchlíků". Tohle je naše země a jsem si jist, že jí ubráníme i před muslimy a jejich kolaboranty! A to i přesto, že se se establishment pokusí vyvolat český Majdan, tedy uzurpovat moc násilím.

Až tahle maidanová fáze skončí a my zase získáme kontrolu nad naší zemí. Pak bude čas, kdyby bude zcela legitimní oněch 700milionů plus úroky chtít po lidech, kteří se rozhodli je Turkům darovat. Žádný mandát k tomu totiž od nás českých voličů neměli!!! Takže pane Babiši, Sobotko, Bělobrádku připravte si peněženku..

Na závěr vtip, který mi vyprávěl člověk pracující na středním východě:  jaký je rozdíl mezi Arabem a Turkem? Arab je líný a hloupý, Turek je jenom hloupý ...:)

PS: Ještě příběh, jak probíhají volby v CR. Vyprávěl mi přítel, který žije dlouhodobě v zahraničí o experimentu, který on a ještě další krajané provedli. Asi 20 z nich se v posledních volbách do Parlamentu dohodlo a volili jednu tzv "extremistickou" stranu. Když kontrolovali výsledek, tak hlasy najednou nebyly.. Lze se jen domnívat, kde došlo k "chybě", zda při manipulaci s hlasy ve volebním okrsku (v tomto případě ambasádě), současná česká diplomacie je prolezlá Havlisty jako starý stůl dřevomorkou...., nebo pak v celkovém součtu .. Drobná změna volebního software je pro zkušeného programátora práce na 30 minut a kontrola na centrálním sčítáním hlasů de facto není žádná. 

Vyšlo na eportal.parlamentnilisty.cz, publikováno se souhlasem vydavatele.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

migranti

V rozhovoru pro PL jste řekl, že hnutí SPD tady nechce žádné africké a islámské migranty. Ty ale podle všeho k nám ani nechtějí. Jak se ale stavíte k přijímání uprchlíků z Ukrajiny? A vracel byste na Ukrajinu bojeschopné muže? A pokud ano, jak?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Jemelík: Bezbrannost oběti

9:39 Zdeněk Jemelík: Bezbrannost oběti

Zhruba od poloviny roku 2022 až donedávna se ve veřejném prostoru přemílalo vyprávění podnikatele Pa…