Pavel Danys: Proč nepodpořím takzvanou senátorskou petici

22.03.2018 13:13

Proč není virtuálně ukázána celá trasa takzvaného českolipského obchvatu? Proč se má likvidovat zemědělská půda a příroda v tak nehorázném rozsahu? Proč?! Co doposud udělal senátor Vosecký pro oblast Českolipska, Novoborska, Cvikovska...?

Pavel Danys: Proč nepodpořím takzvanou senátorskou petici
Foto: kraj-lbc.cz
Popisek: Budova Krajského úřadu LK v Liberci

Senátorská petice je co?

Kolik senátorů již tuto takzvanou petici podepsalo a proč? Můj nízor je jednoznačně záporný a petici považuji pouze za neschopné, ale i lobbisticko-politické obelhávání veřejnosti.

Rekonstrukce silnice Česká Lípa-Nový Bor "Chotovičák"

Měl jsem představu, že známý problém Chotovičáku se vyřeší jeho likvidací: V úpatí Chotovičáku se provede násyp a kopec tak fakticky zmizí. Komunikace se rozšíří. A ono je to po rekonstrukci ještě horší než to bylo. A proč?

Zabýval se nekdo zkapacitněním stávající silnice Česká Lípa-Nový Bor?

Stávající komunikace je prakticky přímkou a to až pod " chotovičák " u N.Boru. Obchvat Nového Boru je funkční a to bez nějakých zásadních omezení. Proč by se nedala stávající část silnice zkapacitnit, vždyť nezabere ani 1/10 toho, co má zabrat a to především z krajiny a zemědělské půdy, tak zvaný obchvat Č.Lípy. Senátorskou petici já osobně považuji za určitou formu podvodu na občany!

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy - 350. díl Dao de ling

11:50 Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy - 350. díl Dao de ling

V dnešní pomatené době mnozí hledají nějaký pevný kmen, o který by se opřeli nebo zachytili. Může to…