Rudolf Mládek: Zděšení v přímém přenosu

01.11.2019 10:51

Nejprve jsme si vyslechli „zaručené experty“ tzv. politology, kteří nám sdělili, co podle jejich názoru hodlá podnikatel Petr Kellner činit s televizí Nova a vůbec s celou televizní evropskou skupinou, kterou předběžně zakoupil.

Rudolf Mládek: Zděšení v přímém přenosu
Foto: Archiv Rudolfa Mládka
Popisek: Rudolf Mládek

Takže všichni hádači z rukou to vědí předem, jenom Kellner sám k tomu nic nedodává. A není to z jeho strany překvapení. Poprvé obchod je připraven, ale nikoliv schválen a podruhé Kellner na zajíce s bubnem nechodí. Proč by to dělal.

Bacil kellnerus mediacus, jak jej vidí jeho nepřátelé, ale nesměřuje k tomu, aby někoho nakazil, omráčil, či jinam zdecimoval. Kellner je podnikatel a chce vydělávat. Zatím byl více než úspěšný. Televize mu mohou přinést další profity, tak proč je nekoupit. Navíc u televize Nova stačí jen dělat férové a objektivní zpravodajství a sledovanost se dostaví i bez reklamy.

Že by Novu a další televize používal Kellner k vymývání mozků? Tak takovou chybu od něj moc nečekejme. Ale že nezůstanou jeho televize  politicky sterilní se očekávat dá. Novodobí marxisté a revolucionáři halící se do ekologických a multikulturních hávů jsou pro Kellnerovo podnikání stejně tak nebezpeční, jako byli vůči podnikatelům zuřiví Leninovi bolševici a nebo pochopové Klementa Gottwalda.

Je zřejmé, že lži a až fanatické výlevy, které čteme z řady „progresivních liberálních“ stránek dostanou konkurenci v podobě léku nazvaného zdravý rozum a fakta. A platí to i pro některé televizní pořady. To nepochybně lze od Kellnera očekávat, protože to je na českém trhu nedostatkové zboží a tak bude o něj zájem. Tedy alespoň se to dá trochu předpokládat. Co vše tvůrčí  tým Kellnera  dále vytvoří a přinese se necháme už jenom překvapit.

Evropská unie je v nemalé části zjevně nemocná.  Naše národní ochrana je žádoucí a to vyžaduje prostředky a jejich užití. S návratem objektivního televizního zpravodajství by se mohlo stát, že malé Česko bude daleko větší, než by počet obyvatel a síla jeho ekonomiky reálně představovala. Protože  pokud cílem Kellnera nebude jenom ten zisk, ale i něco více, pak by se Česko mohlo stát politickým hráčem, který byl ještě včera v říši naivních snů. Jako se to povedlo Maďarsku a Polsku. Proto pomyslný bacil kellnerus mediacus vyvolává u jedněch takové zděšení a u druhých naopak nadšení.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

20:28 Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

Ve vaší blízkosti, pánové, by mi mohl změknout mozek... Petr Žantovský našel zdroj pro poetické zhod…