Suverenita: Spojujeme neparlamentní strany

02.04.2013 5:27

Krajské organizace Suverenita SBB a Strana soukromníků ČR Ústeckého kraje v pondělí 25.3.2013 v Teplicích podepsali dohodu o spolupráci a koordinaci svého postupu pro nadcházející komunální volby v Ústeckém kraji.

Suverenita: Spojujeme neparlamentní strany
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předsedkyně Suverenity Jana Bobošíková

Na setkání, kterého se účastnili i nevyšší funkcionáři obou stran, Jana Bobošíková předsedkyně SBB, Jana Volfová místopředsedkyně SBB a Petr Bajer místopředseda SsČR, se obě strany shodly na tom, že pro nadcházející super volební rok 2014 je potřeba obdobně koordinovat postupy obou stran i ve všech nadcházejících volbách.

„Uvítala jsem vstřícnost Strany soukromníků ČR zahájit diskusi o společném postupu pro volby roku 2014, protože jedině silný politický blok programově blízkých neparlamentních stran může vést ke skutečné změně politiky ČR a vymést z parlamentu a velkých radnic ty, kteří tam již 20 let myslí jen na osobní zájmy a přes veřejné zakázky rozkrádají Českou republiku,“ říká Jana Bobošíková.
 
K tomu dodává Jana Volfová: „Příjemně mne potěšilo, že našeho setkání se zúčastnili i představitelé krajské organizace Strany svobodných občanů. Zároveň je mi ale líto, že jejich postoj ke společné spolupráci více programově a názorově podobných stran pro příští volební rok se nesetkal s pozitivní náladou. Věřím ale, že je postupně se zvětšujícím se počtem neparlamentních stran, především regionálního významu, a tím i zvyšující se šance na průnik do poslanecké sněmovny v budoucnu, ke spolupráci přesvědčí.“

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Suverenita - blok Jany Bobošíkové

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Gregorová (Piráti): Obchod se zbraněmi bude pod lepší kontrolou

14:07 Gregorová (Piráti): Obchod se zbraněmi bude pod lepší kontrolou

Europoslanci dnes schválili vylepšená opatření pro dovoz, vývoz a tranzit střelných zbraní, jejich k…