TOP 09: Vrtochy tonoucího Víta Bárty

05.05.2013 10:56

Už jste někdy někde pracovali? Výborně, pak jste diskvalifikováni pro to, abyste vstoupili do politiky.

TOP 09: Vrtochy tonoucího Víta Bárty
Foto: Hans Štembera
Popisek: Logo TOP 09

Alespoň podle Víta Bárty, který je jako tonoucí ochoten chytit se jakéhokoli stébla a v podstatě obvinit kohokoli z čehokoli, pokud se to alespoň trochu hodí.

Sám bývalý šéf kontroverzní ABL tak nedávno obvinil poslance Václava Kubatu z toho, že je to v podstatě on, kdo stojí za sKartami. A to z jednoduchého důvodu – kdysi totiž pracoval v České spořitelně.

Druhá informace je správná, Václav Kubata skutečně pracoval v České spořitelně, a to na pozici marketingového ředitele. Skončil zde 31. 10. 2009. Tedy daleko dříve, než bylo vůbec jasné, jaké politické strany budou formovat vládu, natož jaká strana obsadí jaké ministerstvo. Obvinění vznesené Vítem Bártou je proto nejen střelbou na neexistující terč, ale i dokonalou ukázkou toho, jak Věci veřejné neustále dezinformují veřejnost.

Česká spořitelna spolu s dalšími dvěma bankovními subjekty vstoupila do transparentního a otevřeného výběrového řízení. Jak zadávací podmínky, tak veškerá komunikace se soutěžiteli byla zveřejněna na webu MPSV. Postup výběrového řízení navíc prověřil Úřad pro ochranu hospodářské soutěže, a to s kladným výsledkem. Tady tedy skutečně není kde lovit výhrady. V podstatě bychom pak mohli chápat nesmyslné obvinění Víta Bárty jako ten nejlepší důkaz toho, že soutěž na provozovatele sKaret byla zcela v pořádku…

Alžběta Plívová, mluvčí TOP 09

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: TOP 09

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Síkela: Rozvoj obnovitelných zdrojů energie usnadní akcelerační zóny

8:19 Ministr Síkela: Rozvoj obnovitelných zdrojů energie usnadní akcelerační zóny

Povolení výstavby větrných farem, solárních parků včetně souvisejících akumulačních stanic bude snaz…