Beroun: Přechod u Černého koně bude uzavřen

14.06.2014 10:33

Kvůli výstavbě parkovacího domu U Černého koně, která bude od června pokračovat budováním nadzemních panelových konstrukcí, bude přibližně od poloviny června uzavřen světelný přechod pro chodce u křižovatky s Českou ulicí a současně část chodníku vedoucího podél plánované stavby. K omezení dochází z důvodu bezpečnosti chodců.

Beroun: Přechod u Černého koně bude uzavřen
Foto: mesto-beroun.cz
Popisek: Beroun

Výstavba konstrukce si vynutí také další posunutí autobusových zastávek směrem na západ, tedy blíže k přechodu pro chodce u Katastrálního úřadu. Doporučujeme proto chodcům, aby tento přechod využívali jako náhradní trasu. Nový provizorní přechod bude současně vyznačen pro lidi směřující od a do Štulovny. Zřízen bude před křižovatkou s Českou ulicí. Vyznačen bude vodorovným žlutým značením, z technických důvodů ale nebude moci být světelně řízen. Tato opatření by měla trvat do konce prázdnin.

„Výstavba parkovacího domu je opravdu velkou stavbou v centru, která zasahuje do života mnoha občanů, chodců i řidičů. Snažíme se hledat optimální opatření, která budou platit jen po nezbytně nutnou dobu. Žádáme proto všechny o trpělivost a shovívavost,“ uvedl vedoucí odboru dopravy Miroslav Jerling.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mesto-beroun.cz

Ing. Aleš Juchelka byl položen dotaz

Neutíkáte od problému?

Na vyřešení důchodové reformy jste měli dost času, když jste byli ve vládě, a to i ještě před covidem. Nepřišli jste s ničím a teď o ní nechcete ani s koalicí jednat, ale jak chcete i do budoucna prosadit nějakou zásadní reformu, když už teď se zdají jednání ve slepé uličce? Já mám obavu, že se jako...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Chcete bydlet v městském bytě? Přihlaste se do elektronické aukce

13:37 Olomouc: Chcete bydlet v městském bytě? Přihlaste se do elektronické aukce

Začíná historicky první aukce nájemního bydlení v Olomouci. Registrační kolo tohoto výběrového řízen…