Boleslavské koupaliště je druhé v soutěži TOP aqua

18.09.2014 10:56

Asociace bazénů a saun České republiky po celý rok posuzovala koupací zařízení v rámci soutěže TOP Aqua zařízení. Mladoboleslavské městské koupaliště se umístilo na druhém místě v kategorii aquaparky a koupaliště sezónní provoz.

Boleslavské koupaliště je druhé v soutěži TOP aqua
Foto: cenapp.cz
Popisek: Mladá Boleslav

Ocenění přišel ve středu převzít za město Mladá Boleslav náměstek primátora Michal Kopal. „Ocenění si velmi vážíme, protože nás hodnotili ti největší odborníci na koupací zařízení z celé republiky. Výsledek je pro nás signálem, že koupaliště provozujeme správně. Přesto si uvědomujeme, že máme stále co zlepšovat a chceme lidem nabídnout ještě lepší vyžití. Jistou výzvou pro nás bude otevření nového bazénu – tedy kvalitního krytého koupání v našem městě,“ dodal náměstek primátora Michal Kopal.

Asociace bazénů a saun České republiky také ocenila například odborníka na bazénové technologie Jaroslava Macka za přínos tomuto oboru. Zajímavostí je, že tato „bazénová osobnost“ se podílela na rekonstrukci městského koupaliště v Jičínské ulici. Město Mladá Boleslav s Jaroslavem Mackem také úzce spolupracuje od začátku projektu krytého bazénu vedle Štěpánky.

A podle čeho asociace hodnotila? Například se posuzovaly služby pro zákazníky, hygiena, nabídka vyžití, stravování nebo samotný provoz či dostupnost informací. Zajímavostí je, že ve sledovaných zařízeních v rámci celé republiky nebyly nikde odhaleny závažné nedostatky. Všichni účastníci soutěže dostanou zpětnou vazbu od odborníků, aby se mohla zařízení zlepšit.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mb-net.cz

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

věk dožití ve zdraví

Sama zde píšete toto: ,, V roce 2017 byl obvyklý věk dožití ve zdraví u mužů 61 let a u žen 62 let.“ Jak ale tedy vysvětlíte, že vy prosazujete odchod do důchodu déle, a to třeba i o 5 a více let?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Opava: Parkoviště u centra Katka se rozšíří

7:37 Opava: Parkoviště u centra Katka se rozšíří

I když při loňském zjišťovacím řízení obyvatelé sídliště Kateřinky stavbu parkovacího domu či věže v…