Boleslavské koupaliště je druhé v soutěži TOP aqua

18.09.2014 10:56 | Zprávy

Asociace bazénů a saun České republiky po celý rok posuzovala koupací zařízení v rámci soutěže TOP Aqua zařízení. Mladoboleslavské městské koupaliště se umístilo na druhém místě v kategorii aquaparky a koupaliště sezónní provoz.

Boleslavské koupaliště je druhé v soutěži TOP aqua
Foto: cenapp.cz
Popisek: Mladá Boleslav

Ocenění přišel ve středu převzít za město Mladá Boleslav náměstek primátora Michal Kopal. „Ocenění si velmi vážíme, protože nás hodnotili ti největší odborníci na koupací zařízení z celé republiky. Výsledek je pro nás signálem, že koupaliště provozujeme správně. Přesto si uvědomujeme, že máme stále co zlepšovat a chceme lidem nabídnout ještě lepší vyžití. Jistou výzvou pro nás bude otevření nového bazénu – tedy kvalitního krytého koupání v našem městě,“ dodal náměstek primátora Michal Kopal.

Asociace bazénů a saun České republiky také ocenila například odborníka na bazénové technologie Jaroslava Macka za přínos tomuto oboru. Zajímavostí je, že tato „bazénová osobnost“ se podílela na rekonstrukci městského koupaliště v Jičínské ulici. Město Mladá Boleslav s Jaroslavem Mackem také úzce spolupracuje od začátku projektu krytého bazénu vedle Štěpánky.

A podle čeho asociace hodnotila? Například se posuzovaly služby pro zákazníky, hygiena, nabídka vyžití, stravování nebo samotný provoz či dostupnost informací. Zajímavostí je, že ve sledovaných zařízeních v rámci celé republiky nebyly nikde odhaleny závažné nedostatky. Všichni účastníci soutěže dostanou zpětnou vazbu od odborníků, aby se mohla zařízení zlepšit.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mb-net.cz

Zajímá mě, co si přeje ODS?

Protože vy na jednu stranu tvrdíte, že: ,,Zdá se, že si voliči nepřejí další federalizaci EU, bezbřehou migraci a ničení konkurenceschopnosti a životní úrovně radikální zelenou ideologií vtělenou do Green Dealu. To je nadějná zpráva." Jak ale vysvětlíte vaše spojení s Lidovci a TOPkou? Nemyslíte, že...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Cestující budou ve vozech MHD platit kartou, mobilem nebo hodinkami

19:27 Zlín: Cestující budou ve vozech MHD platit kartou, mobilem nebo hodinkami

Dopravní společnost Zlín-Otrokovice (DSZO) představila nový odbavovací systém ve vozidlech MHD. Cest…