Frýdek-Místek: Město vyzývá veřejnost k zapojení se do tvorby akčního plánu

10.12.2020 8:36

Statutární město Frýdek-Místek v rámci dlouhodobého strategického plánu rozvoje města vytváří také akční plány, které rozpracovávají dlouhodobou strategii na kratší období. Nyní se připravuje akční plán na období 2021–2022. Podílet se na něm může i veřejnost.

Frýdek-Místek: Město vyzývá veřejnost k zapojení se do tvorby akčního plánu
Foto: frydekmistek.cz
Popisek: Frýdek-Místek

„Rozvoj města má dopad na občany, zájmová sdružení i podnikatele. Do zpracování rozvojového akčního plánu je tedy nezbytné zapojit také veřejnost a zohlednit její potřeby. Nápady, požadavky i přání, které by přispěly k dalšímu rozvoji města a lepšímu životu ve Frýdku-Místku, budeme přijímat do 15. ledna,“ řekl náměstek primátora Jakub Míček.

Náměty by měly být pokud možno co nejkonkrétnější, měly by zahrnovat popis záměru i odhad časové a finanční náročnosti. Svým charakterem mohou být nejen „tvrdé“ (infrastrukturní, stavební), ale také tzv. „měkké“ (rozvíjející dovednosti – vzdělávací, volnočasové aktivity…).

Formulář pro sběr projektových záměrů je zveřejněn na webu města a v tištěné podobě je k dispozici také na informacích v přízemí budov magistrátu na ulici Politických obětí v Místku a Radniční ve Frýdku.

Ke každému jednotlivému záměru je nutné vyplnit samostatný formulář a odeslat nejpozději do 15. ledna 2021 elektronicky na e-mail buczkova.jana@frydekmistek.cz nebo odevzdat na informacích.

Strategický plán a akční plány ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Varnsdorf: Poplatky za odpad a psa nyní vyřídíte z pohodlí domova. Město spouští portál občana

20:27 Varnsdorf: Poplatky za odpad a psa nyní vyřídíte z pohodlí domova. Město spouští portál občana

Neřešte úřední hodiny a neztrácejte čas u přepážky. Mějte místní poplatky jednoduše pod kontrolou a …