Frýdek-Místek: Za historií Frýdku s průvodcem

27.05.2011 7:10

Máte rádi historii? Přijďte se dozvědět více o historické části Frýdku. Beskydské informační centrum Frýdek-Místek připravilo ve spolupráci s Vyšší odbornou školou Goodwill s.r.o. oblíbený Den s průvodcem.

Frýdek-Místek: Za historií Frýdku s průvodcem

Další z jarních prohlídek se uskuteční v sobotu 28.5.2011. Všichni zájemci o historii  se sejdou na Zámeckém náměstí u kašny sv.Floriána ve Frýdku.  Průvodce v průběhu 1,5 - 2 hodin seznámí účastníky s historií a současností města nebo jim přiblíží atraktivity města, které mnohdy míjejí bez povšimnutí. Dozvíte se více o frýdeckém zámku, ulici Hluboké či se dokonce podíváte do krypty, která se nachází v Bazilice minor Navštívení Panny Marie. Tradicí na těchto prohlídkách se stalo také ražení mincí, které zpestří vyprávění průvodce. Každý si tak bude moci vlastnoručně vyrazit pamětní minci Regionu Beskydy.

Prohlídky se konají ve dvou časových intervalech, a to v 10.30 hod. a 13.00 hod. Prohlídky nejsou fyzicky náročné, jsou proto vhodné pro seniory i děti a jsou ZDARMA. V případě velmi nepříznivého počasí se akce přesouvá na náhradní termín.

Tímto také zveme na další prohlídku, která se uskuteční 18.6.2011v Místku. Více informací naleznete na webových stránkách Beskydského informačního centra www.beskydy.com.

Další zprávy z Frýdku-Místku čtěte ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: frydekmistek.cz

Ing. Petr Mach, Ph.D. byl položen dotaz

cenzura

Jak v EU ovlivníte, zda u nás bude zachována svoboda projevu, kterou má snahu tato vláda omezit a jak píšete i vy, schovává to za jakýsi boj s dezinformacemi?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kolín: Chemický postřik proti plevelu

13:37 Kolín: Chemický postřik proti plevelu

Město Kolín informuje své obyvatele o harmonogramu chemického postřiku proti plevelu.