Liberec: Komunitní středisko KONTAKT navštívil člen brazilského Rotary Clubu

01.06.2011 18:46

Kamil Jan Svoboda, náměstek primátorky pro školství, kulturu a sociální oblast, zavítal v pondělí 30. května do Komunitního střediska KONTAKT, a to společně se zástupci Rotary Clubu.

Liberec: Komunitní středisko KONTAKT navštívil člen brazilského Rotary Clubu

Klub je mezinárodní a jeho členové se setkávají, aby upevňovali vzájemné přátelství a projednávali své aktivity a cíle zaměřené na poskytování služeb a pomoci potřebným.

V současné době je totiž v České republice na návštěvě v rámci činnosti klubu Marcelo Argôlo, Rotary Club da Cidade do Aço z Brazílie. Do libereckého komunitního střediska zřizovaného SML jej společně s náměstkem doprovodila Věra Vohlídalová z liberecké pobočky Rotary Clubu.

V KONTAKTu je přivítal ředitel příspěvkové organizace, Michael Dufek. Společně s brazilským návštěvníkem podebatovali o práci zaměřené na sociální oblast. Marcelo Argôlo, který má v třísettisícovém městě na starosti práci s mládeží, vysvětlil, že realizují spoustu projektů, přičemž se o náklady dělí po třetinách stát, region a samotné město.

Brazilské děti díky tomu mohou využívat zcela zdarma například skate parky, in-line dráhy, motokáry nebo navštěvovat pěvecký sbor.

Na oplátku Michael Dufek provedl návštěvu komunitním střediskem, popsal činnost KONTAKTu a představil projekt Senioři seniorům.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: liberec.cz

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

střelba na FF

Dobrý den, kdy bude ukončeno vyšetřování střelby na FF? Netrvá vyšetřování nějak dlouho? A druhá věc, co mě zajímá je, zda stát nějak odškodnil nebo odškodní rodiny obětí? Já netvrdím, že za to stát může, ale je to to nejmenší, co můžete udělat.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Liberec: Přijďte si zacvičit do nových venkovních posiloven

13:33 Liberec: Přijďte si zacvičit do nových venkovních posiloven

Odbor ekologie a veřejného prostoru zrealizoval pro občany města Liberce dvě nové venkovní posilovny…