Šumperk: Veřejné projednání návrhu územního plánu

25.06.2011 21:33

Městský úřad Šumperk, jako pořizovatel územního plánu pro město Šumperk zahájil veřejné projednání návrhu územního plánu Šumperk.

Šumperk: Veřejné projednání návrhu územního plánu

Od středy 25. května do pátku 24. června 2011 je tento návrh vystaven k veřejnému nahlédnutí. Veřejné projednání návrhu územního plánu Šumperk se uskuteční v pondělí 27. června 2011 v 15 hodin v nové zasedací místnosti Městského úřadu Šumperk, Rooseveltova ul.

Po celou dobu vystavení návrhu územního plánu, nejpozději však při veřejném projednání může každý uplatnit své připomínky a dotčené osoby (vlastníci pozemků a staveb dotčených návrhem veřejně prospěšných staveb, veřejně prospěšných opatření a zastavitelných ploch a zástupce veřejnosti) námitky. K později uplatněným stanoviskům, námitkám a připomínkám se nepřihlíží.

Návrh územního plánu v papírové podobě a formulář k podání připomínek a námitek jsou k dispozici na Městském úřadě Šumperk, odboru strategického rozvoje, územního plánování a investic, Jesenická 31, Šumperk, kancelář č. 307 u ing. Kašparové a v elektronické podobě na úředních deskách www.sumperk.cz. Formulář k podání připomínek a námitek je možné si vyzvednout i na podatelně Městského úřadu Šumperk, nám. Míru 1.

Další zprávy ze Šumperka čtěte ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: sumperk.cz

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Turnov: Ovce na dvoře i prevence šikany

22:28 Turnov: Ovce na dvoře i prevence šikany

Experti na školství vyrazili za inspirací do holandských škol. Třicet osm zástupců škol z celého Čes…