Zlín: Žáci mohou navrhnout Vánoční jarmark

23.10.2014 17:10

Oddělení cestovního ruchu a informací statutárního města Zlín vyhlašuje soutěž pro žáky zlínských základních škol „Zlínské Vánoce očima dětí“. Soutěž bude probíhat v termínu 23.10. - 15.11.2014.

Zlín: Žáci mohou navrhnout Vánoční jarmark
Foto: zlin.eu
Popisek: Letecký pohled na centrum města Zlín

Žáci mají za úkol zachytit své představy Vánočního jarmarku na náměstí Míru ve Zlíně. Doporučenou výtvarnou technikou je kresba nebo malba s výraznou konturou, není to však podmínkou. Dílo může být prací jednotlivce i skupinky žáků. Formát obrázku by měl být A4 nebo A3. Originální obrázky je možné předat osobně na Městském informačním a turistickém středisku na radnici nebo zaslat poštou na adresu pořadatele. K vytvořenému dílu je nutné vyplnit přihlášku vč. souhlasu zákonného zástupce dítěte.

Výherci dostanou zajímavé ceny a vybraná díla budou využita pro výzdobu a propagaci Vánočního jarmarku 2014 na náměstí Míru ve Zlíně. Výsledky soutěže budou zveřejněny na webových stránkách města.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Zlin.eu

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mladá Boleslav: Na telematický systém bude napojena i městská hromadná doprava

19:06 Mladá Boleslav: Na telematický systém bude napojena i městská hromadná doprava

Autobusy MHD v Mladé Boleslavi budou v blízké budoucnosti také napojeny na řídicí dopravní systémy. …