Spojené síly pro Prahu: O vedení města budeme jednat odpovědně

07.10.2018 11:38

Zástupci koaliční kandidátky Spojené síly pro Prahu jsou připraveni jednat o nové koalici ve vedení hlavního města se všemi demokratickými a nepopulistickými stranami. Současný stav podle lídra kandidátky Jiřího Pospíšila (TOP 09) znamená dobrou výchozí pozici k dohodě.

 Spojené síly pro Prahu: O vedení města budeme jednat odpovědně
Foto: Spojené síly pro Prahu
Popisek: Spojené síly pro Prahu

„Chtěl bych poděkovat všem voličům, kteří přišli k volbám a dali najevo svůj názor. Je výsadou demokracie, že to udělat můžeme, nemusíme a že máme možnost vybrat své zástupce. My jsme udělali maximum pro to, abychom voliče přesvědčili o naší odbornosti pro vedení města. Rozhodně neodcházíme poraženi. Získali jsme důvěru mnohých Pražanů, což nás zavazuje. Chceme jednat o naší účasti ve vedení města,“ řekl předseda TOP 09 a lídr Jiří Pospíšil.

Spojené síly pro Prahu, které koaličně spojily TOP 09 a hnutí STAN s podporou osobností z KDU-ČSL a Demokratů Jana Kasla, chtějí o budoucím složení ve vedení pražského magistrátu mluvit se všemi stranami, které uspěly s výjimkou KSČM a hnutí ANO. Proti těmto dvěma stranám se kandidáti spojené Prahy vymezili už před volbami.

„Je pro nás nepřijatelné vstoupit do koalice s populisty nebo s komunisty. Jsme schopni se racionálně shodnout a pracovat na konkrétních změnách a investicích, které Prahu konečně po čtyřech letech naprosté stagnace posunou k rozvoji a transparentnímu hospodaření,“ uvedla advokátka Hana Kordová Marvanová, která kandidovala na 2. místě.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vondráček (Svobodní): Právě EU pod vedením Německa je příčinou současné energetické krize

21:03 Vondráček (Svobodní): Právě EU pod vedením Německa je příčinou současné energetické krize

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k důležitosti zachování práva veta v tvorbě energetic…