John: Tohle sázkovky přeťáply. Rozvede se Sobotka? 6,66 ku 1

04.02.2014 13:30

Chápu, že sázkové kanceláře se snaží vypisovat atraktivní kurzy, aby přilákaly ziskuchtivé hráče i z mimosportovních oblastí, ale sázet na rozvod premiéra Bohuslava Sobotky, mi přijde trochu za hranou slušnosti.

John: Tohle sázkovky přeťáply. Rozvede se Sobotka? 6,66 ku 1
Foto: Hans Štembera
Popisek: Čestný předseda VV Radek John

Nemám nic proti vypsání kurzu na to, jak dlouho vydrží vláda popřípadě ten který ministr v úřadu,  ani mi nevadí sázka na to, zda bude na člena vlády uvalena vazba. Dokonce chápu, že po předchozí zkušenosti s premiéry Jiřím Paroubkem, Mirkem Topolánkem a Petrem Nečasem ( všichni rozvedeni) nabývá sázka na atraktivitě, navíc když na podobné rozvodové vlně jede Bílý dům a Francie, ale vypisovat kurz na rozvod premiéra je trochu moc. To by taky příště mohly vypsat kurzy na to, kdo z vlády skončí na protialkoholním léčení, kdo bude přichycen bulvárem s milenkou nebo koho funkce v politice zkosí.

Na co bych si ale skutečně vsadil i já sám, a to přestože moc nevsázím, je termín zavedení Eura. Hlavně by se ale měl udělat aktuální průzkum, kolik lidí si to přeje, protože euro je pro nás jako exportní zemi nevýhodné.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Radek John

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kubisková (Přísaha): Vláda hodila přes palubu lidi se zdravotním postižením v prvním stupni

14:02 Kubisková (Přísaha): Vláda hodila přes palubu lidi se zdravotním postižením v prvním stupni

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k lidem se zdravotním postižením v prvním stupni závi…